| VasileMoldova a întrebat:

Pe scurt bunelul meu lucreaza ca sofer in transportul public si cred ca ai mai vazut intrebarea mea de mai demult despre mama mea daca nu uitate te rog deci bunelul meu ma duce in fiecare zi sa conduc masina lui iar cand fac greseli el se supara pe mine eu sunt cam sensibil foarte foarte sensibil si de aia poate si fac si multe greseli cand conduc dar unele le fac automat de exemplu azi am mers bine pana la un oras si cand a trebuit sa merg pe untraseu si sa ma intorc si iar sa mearg cum sa spun am gresit si masina s-a oprit si am gresit vitezele sau cum se spune ca el are masina manuala adica vitezele se schimba manual si am gresit de multe ori dupa si am dat si cateva lacrimi mai n-am plins acolo direct si de caeea am asteptat cu nerabdare sa ma duc acasa si l-am rugat de cateva ori si am plecat acasa dar din nou eu am condus si ghiceste ce am mai facut o greseala pe scurt aproape de 10 sau chiar 10 greseli ce ar trebui sa fac as vrea sa-mi zici cum sa fac ca sa nu mai fac greseli apropo am 13 ani stiu ca e ilegal dar pur si simplu vrea sa ma invete si dacai zic ca e ilegal n-are sens pentru ca eu sunt din Republica moldova deci ce ar trebui sa fac as vrea mai multe motive pentru care sa nu ma duc sa invat sa conduc masina te rog sau daca esti mai mare imi zici cum sa nu gresesc sau imi dai si motive de a nu ma duce si imi spui aproximativ cum sa nu mai fac greseli si apropo nu a prea mers in legatura c mama mea daca tii minte si ai vazut intrebarea de mai inainte pe scurt pana la urma ma pune sa invat germana dar mie nu-mi place si adorm sau ma doare capul numai ascultindo plus ca azi am atinso cu un subiect mai delicat ca e departe si cu astea si in legatura cu intrebarea asta cu mama mea si germana ce ar trebui sa fac P:S te sfatui sa te uiti la intrebarea cu mama mea de pe TPU ca am scris-o te rog ajuta-ma ajutati-ma va roog

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Vorbeste cu bunicul tau sincer despre ce simti si spune-i cu blandete si respect profund. Dar explica cum te afecteaza atitudinea sa. Dar nu uita ca un raspuns bland indeparteaza furia.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceea ce nu stii tu, este ca bunelul ta, intr-o zi va intra la puscarie din ilegalitatea pe care o face, dand masina pe mana unui copil!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, esti sensibil ca se ia bunicatu de tine ca nu conduci bine la 13 ani... dar nu iti pasa ca va paste parnaia pentru ce faceti... lool

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Bunelu idiot, nepotu analfabet