Aveam vreo 13 ani sau 12 si casunase una de 15 pe mine sa ma sarute![]()
Pe atunci eram cam firav,ea era ditamai animaloaica, mhmm, acum numai vine la mine
e prin Spania
hehe, a fost dragut, a fost frumos, insa eu prea fraier sa imi dau seama ce trebuie sa fac
)
Primul meu sarut... A fost la varsta de 13 ani. In sala mea de pian, cu baiatul de care imi placea de 2 ani de zile. A fost magic. Simteam de parca mai aveam putin si lesinam, si totul a fost perfect. Pe atunci, el era un gentleman, dragut, atent. Insa de-a lungul anilor, a ajuns sa fie obscen, vulgar, nesimtit... Intr-adevar, nici acum nu regret sarutul, pentru ca atunci era altfel. Dar mi-as dori ca el sa nu se fi schimbat.
Primu meu sarut a fost: jucam adevar si provocare si am fost provocat sa o pup pe una pe gura, am pupato dar nu s-a intamplat nimic intre noi
Odata,la varsta de 15 ani am intalnit o fata blonda cu ochii albastri, tot ne jucam pana odata a zis ea sa mergem la Vidra impreuna cu parintii ei. Dupa ce parintii ei s-au culcat noi am mers in padure si s-a auzit un zgomot, cred ca era un lup, m-a luat in brate si m-a sarutat. Dupa ce m-a sarutat a zis daca vreau sa fiu iubitu ei.Eu am zis da este asa frumoasa si acum sunt casatorit cu ea am 21 de ani si avem 1 copil
Nici odata n-am auzit o poveste asa de frumoasa
sper sa fiti fericiti si multa sanatate la copil
meriti funda frate