Hey! Daca a facut-o nu-ti era prietena cu adevarat.Eu zic sa-i spui in fata ca te-a dezamagit si ca vrei sa inchei orice relatie cu ea.Asta,zic eu, o s-o departeze usor de tine.Iar daca ii va parea rau, probabil va incerca diverse modalitati de impacare. Poate ca doar a fost o greseala; cu totii gresim la un moment dat.Analizeaza bine situatia si daca ti se pare ca poti trece peste, eu iti spun s-o ierti.In caz ca nu e prima data cand face astfel de lucruri, uita de ea.Ai grija ce alegeri faci cand iti alegi persoanele alaturi de care sa stai.Bafta! Numai bine.
Daca nu o bagi in seama si faci gesturi de nepasatoare o sa arati ca nu copil de gradinita.II spui clar tare si raspicat care e problema daca intelege bun, daca nu asta e (viata,soarta,destinu',ghinion, se intampla, patesti) ii mai repeti o data pana pricepe unde a gresit.
Nu o mai baga in seama asa sunt unii oameni, mai tradatori si nu se pot schimba (asa am patit si eu cu un prieten, l-am iertat si dupa aia ma tradat iar
. ) ai grija la genu' asta de persoane
Capu' sus!
In primul rand nu o mai baga in seama asta sigur functioneaza dupa aceea ea o sa te intrebe "Ceai fata de nu vb cu mine"? sau ceva de genu si tu eu zici in fata ca sa-si deiea seama de geseala ei si sa regrete de ce a facut
Zii direct in fata ca stii ca te-a tradat si ca tu nu vrei prieteni falsi, ca ai tinut la ea dar nu poti suporta ca te-a tradat si sa te lase in pace. Bafta. Funda?
Sunt unele genuri de pesoana care tradeaza intentionat iar unele chiar nu o fac cu intentie negativa! dupa parerea mea daca vrei sa o faci sa se simta prost cautati alta prietena mai buna si incearca sa-i faci intr-un fel in ciuda adica sa ii spui secrete prietenei noi sa vada cea care tea tradat sau sa vada ca stai mereu cu cea noua sigur o sa se simte prost dar eu zic sa va impacati daca a fost sau este cea mai buna prietena a ta poate ea este printre genul de persoane care chiar nu te` tradat intentionat! dar asta tu hotarasti care din cele doua "persoane" este . Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
Nu mai vorbesti cu ea nici la telefon, nici fata in fata! eu asa am facut si am reusit sa nu mai am nici o treaba cu ea! funda?