| matateiubeste a întrebat:

Prietena mea cea mai buna s`a suparat raw de tot pe mine pentru ca m`am despartit de un baiat seara trecuta! Sj ma ranit foarte raw! Pentru a speram sa fie de partea mea! Sj ea il conostea pe acel baiat sa zic ca de maxim 3 luni Iar noi ne cunoastem de 4 ani sj ne intelegeam foarte bine da` cand a vazut pe facebook ca nu maisunt intr-o relatie cu acel baiat! si-a iesit din pepeni sj nusj ce sa-i mai zic ca sa`si de`a seama ca greseste pentru ca a pus acel baiat pe primul` loc pe care nici nu-l cunoaste biina [Sj sa nu mai zic ca eu am trecut peste cand am vazut ca ea l-a pus pe gagiksu` pe primul` loc sj nu i-am mai zis nimic da` ea cand a auzit ca m`am despartit de acel baiat si-a iesit din pepeni graww!straight face]

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Inseamna ca nu iti este prietena adevarata, o numiti "prietenie'' dar nici vorba de asa ceva.Stricati legatura dintre voi (care dureaza de 4 ani)de dragul unui baiat...asa ceva nu se facehee hee Incearca totusi sa vorbesti cu ea, intreab-o de ce a reactionat astfel, pentru ca ce-i drept ar fi trebuit sa fie de partea ta presupunana ca nu te-ai despartit de baiatul respectiv degeaba. Daca ramane suparata pe tine in cotinuare ar fi mai bine daca ai lasa-o sa se calmeze. Daca ii dai apa la moara incercand sa va impacati din noua nu is va da seama niciodata ca a fost vina ei.Stai linistita...astfel de probleme se rezolva repede. happy

1 răspuns:
| xDeea_6061 a răspuns:

Nu inteleg de ce s-a suparat...Pana la urma era prietenul tau nu al ei.straight face.