| HelloGoodbye a întrebat:

Prietena mea se drogheaza!
Si pe langa asta este violenta, bea si mai si fumeaza incontinuu. Mama ei a dus-o la un psiholog intr-o zi in care a fost mai linistita dar psihologul a constatat si el starea ei de nervozitate. Despre spital nici nu se pune problema pentru ca isi loveste mama din senin, in special cand ii propune sa mearga undeva cu ea.
Sincer nu stiu ce sa fac si ce sfat sa ii dau nici ei nici mamei ei. Parintii sunt divortati si cred ca nici nu il cunoaste pe tatal ei, iar grupul de prieteni a determinato sa se comporte asa.
Daca aveti vreo idee mi-ar fi de mare ajutor.

2 răspunsuri:
| Marian13546123412434 a răspuns:

Cu tine cum se poarta? Adica ma refer la cum se poarta cu tine atunci cand este drogata...Incerca si tu si mama ei so tineti tot mai departe de civilizatie.In acelasi timp incerca sa o convingi ca nu e bine ce ce face...ca ar putea sa moara si alte lucruri de acest gen.Mai pe scurt baga frica in ea! Amenint-o si alte lucuri

| Andreina96 a răspuns:

Fa-o sa inteleaga ca a luat-o pe un drum gresit. Incearca sa o faci sa vada ca o iubesti si ca ii esti alaturi. In astfel de moment cel mai mult are nevoie de sprijin si fie ca vrea, fie ca nu trebuie dusa la o clinica de dezintoxicare. Iti urez succes si tie si mamei sale. Sper ca am fost de folos :*