|

Bun deci... ai mei sunt divortati si eu locuiesc cu mama mea si cu tatal meu vitreg. Cu mama nu ma inteleg deloc, iar cu tatal meu vitreg ma inteleg de minune.

De astazi, mama nu mai merge la lucru. Inainte mergea de dupa masa adica de pe la 1 pana la 9 seara si era superb pentru ca stateam singura acasa si nu ma stresa nimeni. Deci azi atata m-am stresat, am avut dureri de cap, efectiv tremuram de ciuda. Nu ma pot acomoda cu ideea ca trebuie sa stau cu ea acasa zilnic (nu vorbit la telefon, nu stat pe telefon, nu muzica la maxim)...

Cand e ea acasa sunt limitata la f multe, de exemplu nu pot iesi afara ca nu prea ma lasa. Imi e frica ca dupa scoala ma poate urmari sau poate vine dupa mine, astfel eu sa nu mai pot sa ma vad cu gasca... si asa mai departe.

Mai ales ca vine vacanta de Paste si eu in loc sa stau linistita acasa cu muzica si vorbit la telefon si etc sa trebuiasca sa o ajut la curatenie si asa.

Efectiv nu ma pot obisnui cu aceasta idee... ce sa fac ca sa isi gaseasca ceva de lucru? Sau cum sa-i spun de gasca ca sa ma lase afara, avand in vedere ca cei din gasca se drogheaza si fumeaza(eu doar fumez tigari, atat)? Chiar nu stiu ce sa ma fac cu ea caci nu o pot suporta...

Va rog sa ma ajutati, fara misto pls

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Adică ți se pare normal să te vezi cu o gașcă care se droghează etc? Iar pe mama ta nu o suporți deoarece nu vrei să o ajuți la curățenie?
Cea care are o problemă ești tu, nu mama ta.
Ce faci toată ziua? În afară de stat la telefon și ascultat muzică? Nimic presupun. La școală măcar ai note bune?
Mama ta e cea care te suportă, care îți dă tot ce ai nevoie, cea care are grijă să nu îți lipsească nimic. Însă din câte văd tu nu poți să apreciezi ceea ce ai, tu nu te gândești decât la tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să vorbești cu ea despre toate astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează