| heavymetal a întrebat:

Prietenii baiatului de care imi place tot zic niste lucruri despre mine si el laughing de genul: lasa ca vine el la tine sau iti da el nu stiu ce..deci nu chestii naspa. este posibil sa le fi spus el ca simte ceva pentru mine? ca pana acum nici nu prea vorbeam cu ei laughing spre sa intelegeti

3 răspunsuri:
| LittleMønster a răspuns:

E posibil sa le fi spus, sau incearca sa te tachineze.

| Mira8773 a răspuns:

Pai depinde... sunt mai multe obtiuni:
1) Poate ca el le-a dat lor de inteles sau le-a sus ca te place, dar nu si ca ar avea intentia sau curajul sa te abordeze, iar ei sau dandit sa va faca lipealawinking
2) Poate ca chiar el i-a rugat sa il laude sau sa incerce sa afle daca si tu il place, dar faptul ca tu ti-ai dat seama inseamna ca amici lui mai au de lucru la acest capitol laughing)
3) Dar ar mai fi si obtiunea ca el sa nu stie nimic sau sa nu aiba nici o treaba cu ce se intampla, iar amici lui poate doar n-au ce face si vor sa vada daca tu il placi pe el, mai sunt si din acestia, nai de unde sa stii
Cel mai bine ar fi sa nucrezi tot ce iti spun prietenii lui si sa incerci sa vb chiar cu el, dar nu te duci ca o racheta direct la tinta si il tragi la raspundere sau il intrebi direct, o data cand il vezi singur te duci si intri in vb cu el, poti sa incepi conversatia cu un subiect care sa stii ca ati avea amandoi ceva in comun sau care v-ar pasiona, iar incetul cu incetul te apropi de subiectul cheie... ai inteles, nu?
Oricum sper ca sfaturile mele sa te ajutewinking. Succes cu dragostea!winking

| anca29 a răspuns:

Sa gandim logic: Daca nu stiau nimic mai spuneau asta?
Si apropo: asta e o lume a barbatului unde femeia are cheia. Tine minte.