| BellsC a întrebat:

Pt fanii Twilight!
Dc v-ar placea sa fitsy Vampiri ca fam Cullen?
Mie mi-ar plc pentru ca as trai mereu si as arata minunatwinking as avea forta as fi rapida, as putea citi gandurile[ce e mai bine de atat mai ales la scoala?]sau orice alta puterebatting eyelashes
Daca m`ar tenta mirosul d sange al oamenilor mi-as tine respiratya mult timpwinkingas putea inota mult, iar lumea ar face ce as vrea eu cu puterea mea d convingere...nu as dormi...
Voi ce credeti?laughing

Răspuns Câştigător
| Emma a răspuns:

Poi ar fi minunat daca as fi vampir, dar cred ca m`as plictisi ft tare neavand pe cineva langa mine, asa cum era edward inainte s`o cunoasca pe bellalove struck, dar cred ca sa traiesti vesnic langa persoana pe care o iubesti e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. ce n`as da eu sa mi se intamplelaughing
Mai cred ca e super tare sa ai puteri ca ale lui edward si alice:X:X
Xoxo
funda?batting eyelashes

2 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Eu sunt o mare fana twilightlove struck Dar sincer nu cred ca m'a tenta sa fiu vampir, sa traiesc o vesnicie fara sa pot evolua. Intr'un fel ar fi tare, sa nu ai niciodata problema ca timpul trece mult prea repede, dar ma sperie ft tare parte cu sangele:-ss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt fan twilight love struck

Cred ca ar fi super sa fii vampir... dar sa fii transformat pe la 20 de ani... nu pe 10 sau 8 ani laughing

Ar fi tare!
La teste am citii gandurile profesorilor si poate ca si raspunsurile love struck

In 5 minute poate am fii deja in alt oras sau tara!

Ar fii foarte frumos love struck

xoxo
Si daca vrei sa vb
ym: andrutzz_rbd :*