anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pt fete::::::

Deci...am o prietena foarte buna la care tin mult si de ceva timp are o problema cu menstruatia adica are prea mult are 14 ani si are de vre 5 zile incontinuu si nu numai ca are de mult timp dar ii curge si muult si din cate am inteles are si niste chegulete mici sau cum le-or spune astora si nu stiu imi e mi-e frica ...mama sa ii spune ca e racita sau ceva de genu pentru ca ea vara sta numai in apa rece asa e ea si nu s-a dus la medic i-am spus si eu dar cica ii e teama ce poate sa faca?

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Deci menstruatia difera de la fata la fata.Cum zice si roxicutza mie tot 7 zile imi tine sh 4-5 zile in cantitate foarte multa.Bineinteles ca daca sta numai in apa rece raceste si ii vine si mai mult dar... daca e incapatanata sa nu se mai planga, serios.

| medgirl a răspuns:

Buna, spune-i sa nu isi faca griji, 5 zile e normal, adica eu mereu aveam 7 zile, insa ultima oara am avut 12zile si traiesc...asa ca nu are de ce sa se ingrijoreze big grin

Bafta, inca odata nu va faceti griji, nici tu nici ea, nu-i nimic grav!

:*

| zooooza a răspuns:

Nu mi se pare chiar mult 5 zile. Dar convingeo sa nu mai stea in apa rece.

| Pufu a răspuns:

5 zile nu e asa mult... Mie`mi tine de fiecare data cate 7 zile, asa ca spune`i sa nu`si faca probleme...