| Ctynnaa a întrebat:

S. O. S!sad Am 14 ani, urasc varsta asta, abia astept sa trec de ea. Mama, persoana care inainte imi era cea mai buna prietena, CEA MAI BUNA!, nu ma mai inteleg deloc cu eaoh go on, nu stiu ce aresad, este tanara. are 36 de ani, la fizic ii dai 20, pare genul de persoana perfecta. Nu ma mai intelegsad, am avut dezamagiri grave, rand la rand de la prieteni, si credeam ca pot sa am baza in ea, ca inainte. dar cand am vazut ca s-a schimbat si ea, am ramas a nimanuioh go on, O sa innebunesc!sad

1 răspuns:
| Lamaitzza a răspuns:

Buna! Hei.linisteste`te, adica nu cred ca are nici o legatura varsta cu aceste probleme.Mai intai priveste in urma si vezi daca nu cumva tu te`ai schimbat nu oamenii din jurul tau,pentru ca deseori noi ne schimbam si ii indepartam pe cei dragi noua si ni se pare ca ei s`au schimbat.Ei bine daca iti dai seama ca ai gresit cu ceva cereti scuze pentru ca deseori un prieten,mama sau orice alta persoana asta asteapta. Daca nu consideri ca ai si tu o vina in acest lucru atunci vorbeste cu mama ta,intreab`o de ce s`a schimbat brusc, intreab`o daca i`ai gresit cu ceva si daca da cere`i scuze, spune`i ca iti lipseste dar oricum stai calma situatia va reveni la normal! Mult noroc! happy