Pentru anonim: intrebarea mea a fost daca exista cineva cu imaginatie care poate sa raspunda la intrebare. Nu ma indoiesc ca au existat oameni cu imaginatie, eu m-am referit la momentul actual. Deasemenea, nu am spus ca ideea mea este 100% originala. Este posibil ca aceasta idee sa mai fi venit cuiva in alt context. As vrea totusi sa te intreb ce este o clonare incontrolabila si cum ar putea asa ceva sa distruga lumea? Desi tema extraterestrilor a aparut si in alte raspunsuri, nimeni nu a zis de extraterestri mici, verzi si cu ochi mari, deci nu inteleg de ce ai abordat acest subiect. Acum as vrea sa-ti spun ca unele din ideile tale nu au nici o legatura cu SF-ul, de exemplu personalitatea dubla, doar daca in mintea cuiva s-ar descarca o alta constiinta prin metode stiintifice. In final as vrea sa scot in evidenta faptul ca tu de fapt nu ai venit cu nici o idee originala.
O excurse pe Neptun, cu Neptunieni, care sa imi vorbeasca prin telepatie si care sa imi arate planeta lor!
Pai eu de exemplu am avut la romana de creat o astfel de compunere si am facut despre o fata care avea puteri, dar acele puteri au fost descoperite cand mama ei a murit [ mam ei fiind conducatoarea unei planete misterioase ] apoi fata a fost rapita de un " individ " misterios, si dusa pe acea planeta unde descopera mai multe lucrurui si are de infruntat multe pericole.
Pentru
anonim
penultimul tau raspuns
ca ti-ai imagina o planeta nu oameni ce au doua creere
;...
mai mult ca sigur sursa ta de inspiratie in aceasta poveste a fost "planeta celor doi sori" ![]()
![]()
ma uitam pe aici pentru ca am de facut o compunere SF si am vazut idei care m'au incantat si chiar as putea sa creez o compunere acum in orice caz mersi restul