| Axys a întrebat:

Sal am o intrebare dar sper sa nu fie prea aiurea pentru voi
ati injurat vrodata de lucruri sfinte si de ce?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.
De ce? De ce lucruri sau de ce am înjurat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu am înjurat, e lucru grav să înjuri de sfinți și chestii, mai bine dai "dracu", decât să înjuri de Dumnezeu... oricum oamenii la nervi sunt în stare de orice

| Axys explică (pentru anonim_4396):

Ma refeream la lucruri sfinte de Dumnezeu sau alte sfinte happy.

| Axys explică (pentru anonim_4396):

Nici de dracu nu-i voie cal invoci... parerea mea estein felul urmator eu anumea am pus aceasta intrebare ca sa vad cati raspund corect!
eu nu injur de sfinti dar nici nu ma cred cheie de biserica mai dracueiesc cand ma inervez la maxim dar De Dumnezeu in nici un caz cand stiu ca am facut o greseala nu-i vina lui Dumnezeu e vina mea ca nu ma concentrez ascuprea problemei ca sa zic asa...
de acea am pus aceasta intrebare... pentru ca vad multio oameni care injura de Dumnezeu si eu nu-i suport pe acestia sad//asa mi firea...

| Deniiisa08Andreea a răspuns:

Da. Nu stiu de ce thinking dar da...

| Crissu3005 a răspuns:

Da am injurat pentru ca asa mi-a venit laughingstiu ca se zice ca nu e bine dar de obicei cand injuri inseamna ca esti nervos si cand esti nervos de multe ori nu procesezi cum trebuielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, deoarece m-am lasat prada ispitei si-mi pare rau

| Bianca306 a răspuns:

Uneori injuri fara sa vrei dar daca te caiesti Dumnezeu te va ierta si cel mai important e sa nu mai faci asta, dar nu prea poti fiindca esti om si nu exista nici unul fara pacat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bianca306):

Exact!