| Walter09 a întrebat:

Sal TPU. fratele meu implineste in curand 18 ani. si vreau sa ii fac o farsa. dati-mi niste idei.

4 răspunsuri:
| LukaVocaloid a răspuns:

Nu cred ca farsa lui maryuxx se poate numi farsa ar fi rautacios chiar de tot si ff urat depinde ce farsa vrei daca vrei farse mai normale fa ceva de genul:Bagai toate da toate hainele in cada cu apa, Pune-i ceasul sa sune din 10 in 10 min de la 4 dimineata pana la 12, Pune-i in mancare un gandac de jucarie, etc Daca vrei farse ceva mai asa atunci 1 pune-o fata sai sune pe parintii tai si sa se prefaca ca il cauta pe fratele tau si ca e insarcinata
2 Dupa ce a facut baie arunca cu faina sau ceva in el
3 Scrie o scrisoare de dragoste din partea unei "admiratoare secrete" in care spune ca vrea sa se intalneasca cu el la locul nustiucare la ora sa zicem 2 si lasa-l sa astepte acolo pana la patru si alte mii de chestii
P.S:oricare farsa pe care o faci fai o poza cumpara un album si pune poza acolo asta o sa fie cadoul de la tine
P.S.S:Urmarestel peste tot ca sa faci poza in cel mai bun moment laughing

| Elvina a răspuns:

Spune-i ca esti insarcinata si ii arati un test de sarcina pozitiv. Sa vezi reactia lui, apoi desigur ii zici ca era doar o farsa. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna farsa de ziua lui ar fi sa inchiriezi o masina frumoasa si destul de scumpa si sa i-o prezinti ca si cum ar fi cadou de ziua lui dupa care sa ii zici ca nu e, e o farsa care i-ar putea lasa un gust amar de tot, insa efectul e garantat!

| piTiCcu a răspuns:

Salut,nu mai bine ii faci o petrecere surpriza fratelui tau care implineste o varsta frumoasa de 18 ani. happy