| cristinutza6661 a întrebat:

Sall all! am si eu o problema e un baiat la a6a si eu sunt in a7a lui ii plk de mine si vrea sa stea cu mine dar si mie im place putin de el. mentionez ca e mai scumd unpik decat mine.
helpsad
dau fundoibig grin

Răspuns Câştigător
| LexieD a răspuns:

Si de ce este o problema pentru tine daca si tu il placi?
Eu cred ca iti este frica sa nu rada prietenii de tine pentru ca el este si un pic mai scund.
Accepta sa fiti impreuna. Daca prieteni tai intr-adevar tin la tine,nu vor rade si nu o sa spuna la nimeni ca el este mai mic, daca nu, atunci ei cu adevarat nu tin la tine si nu ii intereseaza de sentimentele tale.
Nu uita ca cea care trebuie sa fie fericita esti tu, nu conteaza ce spun ceilalti! Bucura-te de viata si traieste fiecare moment! Nu ii lasa pe prietenii tai sa iti ghideze viata.Este viata ta, nu a lor!

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai si care e problema? Daca pe tine te deranjeaza ca e scund, nu fi cu el. Daca nu te deranjeaza, intreaba'l daca ar vrea sa fie cu tine

Răspuns utilizator avertizat
| MissL a răspuns:

Eu nu vad problema, el te place, vrea sa aveti o relatie, si tie iti place putin, ca el e putin ma scund, hai ca acum toti baietii sunt mai scunzi cand iubitele lor poarta tocuri.laughing
Inaltimea,greutatea,frumuestea,varsta, si mai nou si sexul nu mai conteaza in dragoste, daca tu il placi asa putin mai scund, nu te opreste nimic sa fi cu el. Pana la urma ce ai de pierdut? nimic.
Esti in scoala generala, acum cat e varsta profita de anii frumosi de scoala si stai cu baieti, ca sunt mai scunzi mai inaltzi, mai slabutzi mai grasutzi mai muschiulosi, brunetzi, blonzi, roscatzi laughing cum vrei tu, sa stii ca le-ai incercat pe toata cat esti tanara.
Iubito, deci sfatul meu e sa te cuplezi cu el, nimic rau nu poate iesi din relatia asta, doar ceva bun si frumos, mult mult mult muuuuuult succes :*!