Eu am patit la fel si pana n-am terminat a 12 a si-am plecat din tara n-am putut sa ma las.Acum am reusit!
Gandeste te ca iti miroase gura cand saruti si partenerei nu-i place, gandeste te ca esti pasibil de multe boli datorita tutunului la o varsta frageda, o sa vrei sa le lasi mai tarziu si nu mai poti, nu stiu ce motive sa ti mai dau si cred ca nu ai nici vointa
Buna! si eu am o prietena cre fumeaza si vrea sa se lase am i-am zis sa se lase treptat pana nu mai fumoaza deloc. Chiar daca prieteni tai fumeaza nu mai sta cu ei sau daca nu poti gandeste-te si tu ca esti mai destept tu te gandesti la sanatatea ta! Sau puneti mana la gura sau tinete de nas!
Nu e bine, sa stii
Si niste colegi de ai mei se duc in fiecare pauza sa fumeze, ei zic ca nu sunt dependenti, dar daca continua asa vor ajunge foarte curand dependenti![]()
Eu zic sa incerci sa fumezi cat mai putin, iar apoi deloc.Deci sa scazi numarul tigarilot treptat.Stiu ca e greu, de la tatal meu pentru ca si le acum fumeaza mai putin pentru ca la final sa numai fumeze deloc
Bafta
La mine merge asta... ia-ti un kg de jeleuri mesteca pana nu mai poti
si mestecatul va deveni astfel un tic si in plus e si gustos
Pur si simplu, spune-ti intr-o zi ca nu.si nu sa ramana. Cunosc oameni care s-au lasat dupa 10 si respectiv 15 ani de fumat, intr-o zi au spus gata si asa a ramas,, ca au avut perioade dificile din cauza nevoii de nicotina,, asta e partea a 2a. Fa bine si lasa-te ca strici tot ce-ai mai sanatos in tine in ritmu asta. Iti tin pumnii>