O Doamne! Nu e deloc normal! Acum e 21:27 si eu stau pe TPU si raspund la intrebarea asta! O nu! In curand o sa fie 21:28 si tu te vei transforma intr-un varcolac cu patru capete si trei picioare! Ai grija! Nu merge departe de casa si bea mult lapte!
Vez k m sperii :-s
Nu asta era intentia mea ^^. Eu doar ti-am spus ce scria pe wikipedia. Si e clar! Daca era pe wikipedia e adevarat! Plus ca vei fi vanata de vampiri poponari
. Nimic nou.
Nu sunt poponar "-_-. Şi eu m-am speriat. N-ar fi normal să ai maxim 50 de grame? pentru un castravete...
Pe tine te respect. Ma refeream la retardul din Tuailaigt. Saracuta. Sufera enorm -.-.
În realitate chiar am 32 kg. :-s
Sunt o ciudățenie a naturii!
Sau doar nu vreau să mănânc.
Şi eu care am dublu...
Grasu' contrabasu'!
Decât anorexic, mai bine gras. În fine, vine vine primăvara, eu merg cu bicicleta şi dau brta jos.
Vreau și eu bicicletă.
Eu am o rablă ruginită cu roți care scârțâie și care nu merge bine nici măcar la vale și și și și nici măcar nu are frâne.
A mea e la fel, numa că are frâne şi o supun la tot felul de torturi: oprit în roata de pe faţă, ridic roata din spate la un metru jumate(nu ştiu cum o fac) sar de la 5 metri cu ea, pun frâne la viteze de 60 km/h la vale, am ciocnit-o de o maşină parcată
Eu mai frumos : mă ciocnesc pe mine însumi de mașini parcate. ^^
Soo, eu o să mă teleportez în lumea viselor că mâine trebuie să mă trezesc la 5 să învăț pentru test.
Bye. ^^
Succes.
necunoscutul_1616 întreabă: