| CastraveteMurat a întrebat:

Sall
am 32 kg sh 146m sh acu e ora 9:19 . e normal ?
raspundeti repede v rog k alftel mor
fundita

14 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

They see me trollin', they hatin'...

| TheBloodyRoses a răspuns:

O Doamne! Nu e deloc normal! Acum e 21:27 si eu stau pe TPU si raspund la intrebarea asta! O nu! In curand o sa fie 21:28 si tu te vei transforma intr-un varcolac cu patru capete si trei picioare! Ai grija! Nu merge departe de casa si bea mult lapte!

| CastraveteMurat explică (pentru TheBloodyRoses):

Vez k m sperii :-s

| TheBloodyRoses a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Nu asta era intentia mea ^^. Eu doar ti-am spus ce scria pe wikipedia. Si e clar! Daca era pe wikipedia e adevarat! Plus ca vei fi vanata de vampiri poponari oh go on. Nimic nou.

| Ţepeşu a răspuns (pentru TheBloodyRoses):

Nu sunt poponar "-_-. Şi eu m-am speriat. N-ar fi normal să ai maxim 50 de grame? pentru un castravete...

| TheBloodyRoses a răspuns (pentru Ţepeşu):

Pe tine te respect. Ma refeream la retardul din Tuailaigt. Saracuta. Sufera enorm -.-.

| CastraveteMurat explică (pentru Ţepeşu):

În realitate chiar am 32 kg. :-s
Sunt o ciudățenie a naturii!
Sau doar nu vreau să mănânc. thinking

| Ţepeşu a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Şi eu care am dublu...

Grasu' contrabasu'!

Decât anorexic, mai bine gras. În fine, vine vine primăvara, eu merg cu bicicleta şi dau brta jos.

Vreau și eu bicicletă. crying
Eu am o rablă ruginită cu roți care scârțâie și care nu merge bine nici măcar la vale și și și și nici măcar nu are frâne. crying

A mea e la fel, numa că are frâne şi o supun la tot felul de torturi: oprit în roata de pe faţă, ridic roata din spate la un metru jumate(nu ştiu cum o fac) sar de la 5 metri cu ea, pun frâne la viteze de 60 km/h la vale, am ciocnit-o de o maşină parcată

Eu mai frumos : mă ciocnesc pe mine însumi de mașini parcate. ^^
Soo, eu o să mă teleportez în lumea viselor că mâine trebuie să mă trezesc la 5 să învăț pentru test. rolling on the floor
Bye. ^^

Succes.