O Doamne! Nu e deloc normal! Acum e 21:27 si eu stau pe TPU si raspund la intrebarea asta! O nu! In curand o sa fie 21:28 si tu te vei transforma intr-un varcolac cu patru capete si trei picioare! Ai grija! Nu merge departe de casa si bea mult lapte!
Nu asta era intentia mea ^^. Eu doar ti-am spus ce scria pe wikipedia. Si e clar! Daca era pe wikipedia e adevarat! Plus ca vei fi vanata de vampiri poponari
. Nimic nou.
Nu sunt poponar "-_-. Şi eu m-am speriat. N-ar fi normal să ai maxim 50 de grame? pentru un castravete...
Pe tine te respect. Ma refeream la retardul din Tuailaigt. Saracuta. Sufera enorm -.-.
În realitate chiar am 32 kg. :-s
Sunt o ciudățenie a naturii!
Sau doar nu vreau să mănânc.
Decât anorexic, mai bine gras. În fine, vine vine primăvara, eu merg cu bicicleta şi dau brta jos.
Vreau și eu bicicletă.
Eu am o rablă ruginită cu roți care scârțâie și care nu merge bine nici măcar la vale și și și și nici măcar nu are frâne.
A mea e la fel, numa că are frâne şi o supun la tot felul de torturi: oprit în roata de pe faţă, ridic roata din spate la un metru jumate(nu ştiu cum o fac) sar de la 5 metri cu ea, pun frâne la viteze de 60 km/h la vale, am ciocnit-o de o maşină parcată
Eu mai frumos : mă ciocnesc pe mine însumi de mașini parcate. ^^
Soo, eu o să mă teleportez în lumea viselor că mâine trebuie să mă trezesc la 5 să învăț pentru test.
Bye. ^^
necunoscutul_1616 întreabă: