M-am apucat sa fac foc de tabara in casa , pe la 6 anisori. Si ca sa nu fiu nesimtita, am daruit si vecinilor putin
, ca nea, se vedeau frumos hartiile arzand pe intuneric.
Si as fi iesit basma curata daca nu dadeam foc la balconu vecinei .
Wow...Asta chiar ca ii ceva nebunesc
!
Da stiu, mai ceva cand i-am facut masina lu unu taxi.
Gasisem niste var alb si m-am gandit sa o fac in patratele.
Ideea era ca eu habar nu aveam ca rabla aia se mai foloseste pentru transport. Asta era la 9 ani asa. Sa vezi atunci scandal cu amenintari, ca se duce la politie, ca drege. )
Si eu cu frica in sani la fiecare stire .
Cand aveam 10 ani ma uitam la filme care aveau bulinuta AP si nu ii ceream voie nimanui
Ooo asta e si mai si ..Bravo tie mah!
(
)..Astea garantat le intrece pe toate!
.
Si continuarea nu o mai stii? Fostu meu iubit are un nepotel de 2-3 ani cu o imaginatie fooooarte bogata
.
Fata a inceput sa planga Si ea avea cam tot un an:d Daca eram mai mare as fi facut mai multe
Ooo..Deci uh de mic ai inceput
..Haa..daca erai mai mare ceai mai fi facut?
.
Eiii...Ce multe vrei tu sa stii In primul rand as fi sarutat-o cu mai multa pasiune (nu ca nu as fi facut asta deja), as fi incuiat usa siiii.....mai mult nu-ti pot spune, sunt si minori aici
Aha...M-am prins deja la ce te-ai gandit ca ai fi facut cu ea...
Sunt doar fantezii Fantastic se gandeste la prostii, si nu ai vrea sa stii ce e in capul lui zi de zi.
Uite cine vorbeste
Sunt foarte inocenta. >:p
Dada...
Nici tu nu ma crezi.
Pfoai, sufar .
Nu mai suferi! Voi face un efort sa te cred pentru jumatate de secunda.Ce spui?
Imi place cum minti :X!
Ooo
Ete ca iti fac si complimente .
Multumesc,dar stiu deja ca nicio fata nu rezista in preajma mea fara sa-mi faca complimente.
Modestia tot de la mine o mostenesti .
Eu am iesit, bye'bye.
Cand aveam 5ani am aruncat o pisica de pe geam de nervi si dupa am intrebat`o : Ce AI PATIT? DAR ea: Mi`au.Eu: Marsh ca ma enervezi
)) funda?
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă: