| missGirlDeea a întrebat:

Sall., mie imi este frica sa merg sera sau noapte pe strada daca ea nu este luminata ma tem chiar si noapte sa ma duc in alta camera chiar daca stiu ca parintii sunt in alta odae.( Ma puteti ajuta? Cine ma ajuta cu ceva efectiv dau fundita.

Răspuns Câştigător
| CLau8GeRrY a răspuns:

Stay linistita Deea. teama de intuneric e ceva normal.De multe ori cand am ganduri inspaimantatoare de la o emisiune sau un film si merg noaptea, acele imagini nu imi mai ies din cap si asa rezulta spaima.DAR...cand mergi undeva noaptea si este intuneric,incearca sa "pacalesti" frica,adica sa iti evitzi gandurile pline de spaima,asa ca incearca sa te gandesti la ceva frumos,ceea ce-ti place tie mai mult[un loc linistit,o plaja,etc.] si nu te indeparta de la acest gand si vei vedea ca ochii ti se vor lumina si nu ti se va mai parea ca mergi prin bezna, iar distanta cu un gand frumos, este mult mai usoara si scurta de parcurs.Incearca ce ti-am spus si vei vedea ca te va ajuta.Baftakiss

3 răspunsuri:
| Danyel a răspuns:

E normal sa iti fie frica...toti be temem de ceva.Incearca sa fii curajoasasi gandeste-te la lucruri frumoase.Si cand mergi pe strada mergi cu o laterna sau vb la telefon.Asta ajuta.

| missGirlDeea explică:

Mie imi plac filme cu ceva stasnic spre egzemplu vampiri si de cind am inceput sa ma uit la ele am senzatia ca cind merg pe strada cineva merge din urma mea. de acum vreo 2 luni nu ma uit deja la ele ca daca ma uit nu o sa pot esi deloc din casa dupa ora 9, dar totusi imaginile din film im stau parca in fata.

| musik a răspuns:

Nu trebuie sa te gindesti la lucruri uride sau de groaza.Ia-ti inima in dinti si uita de tot ce e rau.