| GameRoGo a întrebat:

Sall

Sunt intr o scoala generala. Și cei mai mari ca mine sar la colegi mei si la mine la bataie cand noi nu le facem nimic. I-am spus si la profesoara dar degeaba sunt prosti aia. Astazi sareau la mine la bataie si imi dadeau cu suturi in fund. si ziceau ca daca nu plec de pe terenul de fotbal ne vor lua la bataie... va rog spuneti-mi ce sa fac, ca imi vine sa iau cutitul si sa ii omor pe toti...

SCUZATI PT CATEGORIE.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asa e peste tot. Va vad ca fiind slabi si usor de luat la misto pentru ca nu ripostati in niciun mod.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Spuneti la dirigintele vostru si sa vorbeasca cu dirigintele celor mai mari sau cu directorul.

| GameRoGo explică (pentru Ioandelasal):

Bine... dar nu vrea am mai incercat zice ca le stricam ziua la profesoare...

| Ioandelasal a răspuns (pentru GameRoGo):

Atunci adresati-va direct directorului scolii, cineva trebuie sa ia masuri pentru remedierea situatiei.

| Shammal a răspuns:

Ia un pic de atitudine, nu-i necesar sa-i omori, cand vin langa tine stai acolo si in functie de ce zic poti sa te duci usor fara sa fi agresiv si sa actionezi intr-un fel in care sa il pui in incapacitate de a reactiona, o singura lovitura puternica in stomac, poti sa-l strangi pe incheietura mainii; idea mea e sa-ti pastrezi calmul pe toata durata interactiunii.

| GameRoGo explică (pentru Shammal):

Ok ok ok ok maine o sa fac o crima ca is prea prosti iau cutitul si ii omor

| GameRoGo explică (pentru Shammal):

Doamnee nu ii mai suport pe copiii aia de doi bani

ca ei is ogramada tot cu inca o clasa si nu am ce sa le fac ca sar toti pe mine

| Shammal a răspuns (pentru GameRoGo):

Dupa cum am zis nu te-ajuta daca-i omori, iar a doua treaba e sa iti pastrezi calmul; daca toata treaba se petrece in incinta scolii implica pe cineva de-acolo, un profesor ceva care sa vada cum stau toti gramada pusi pe scandal.
Ori evita toata treaba iar cand se intampla sa apara reactioneaza rapid fara ezitare si mergi mai departe, tot ce iti creaza tie ganduri si stari aiurea e ca stai si te gandesti la ei; uita tot, in momentul in care mergi unu se ia de tine, fara sa zici nimic l-ai strans de brat pana plange si ai plecat, fara frica daca sunt multi nu au cum sa sara toti pe tine, 3-4 maxim iar daca esti in zona scolii sigur o sa se auda si apare cineva din conducere iar atunci poti sa le explici toata situatia, calm.

| Sinko_Cristina_Maria_1997 a răspuns:

Spune-i directorului sau dirigintelui lor