Si eu fac 12 ani pe 11 aprilieEu am 1. 53 si nu cred ca o sa fiu de 2 m...Deci nu cred
.
Normal ko sa mai cresti :O adica o am 13 ani si am 1. 65
st cls. a 7a
incearca un sport de ex handbal
si eu anul trecut eram pitika dar amfkt handbal si fac in continuare si m-am intaltat
cu toate ca de 2 anii faceam doar la sckoala iar de un an jumate fac de performanta si mama inaltat sau inot e si ala f bun
fundita?
Maximilian, esti ok.Ai putea fi putin mai inalt dar chestia asta nu depinde de tine.
Stai linistit, ai o inaltime normala.
E bine. Asa are si cel mai inalt baiat de la noi din clasa ( unul dintre cei mai inalti :d).
Dar e grav daca de exemplu nu mai cresti. Adica nu te mai dezvolti mai mult de atat. Atunci e grav. LA visa medicala cand vrei sa te angajezi poti sa pici deoarece : esti prea scund ( marimea minima e de 1, 67 ma rog poate mai mult ), ai probleme cu ochii. Sunt foarte rare cazurile cu inaltimea. MAi des intalnesti probleme cu ochii. DAca ai deja 1, 55 si ai 12 ani aproape* este foarte bine. DAca ajungi pe la vreo 16 ani si ai abia 1, 55 ar trebui sa iti faci griji. Dar baietii se dezvolta intre varsta de 13-17 ani. Si din asta zic ce e mai grav la 16 ani.
Te-am cam incurcat cu visa medicala. Stiu ca asta nu te interesa dar, e bine sa stii.
Sper ca ti-am fost defolos!
Parerea mea e ca nu ai nici o problema cu inaltimea! unii sunt mai inalti altii mai scunzi! Depinde de fiecare