| Deeiutss a întrebat:

:*Am o problema sadVa rog sa nu radeti sad. Deciiii. Un baiat mai prost de fel si cam rautacios (X) (cls a 6-a)ma cunoaste si crede ca sunt o proasta si o fricoasa(sunt cam fricoasahee hee ). Si ma tot barfea.Si eu aveam id lui si imi facusem altu si i-am dat add dar nu mi-am pus poza cu mine la avatar.Si i-am zis ca daca ma mai barfeste il ia mama dracu(nu stiu cea fost in capu meu angry )si i-am dat ig. Dupa un timp l-am scos si aveam poza cu mine...si s-a prins ca eu eram si intr-o zi era cu inca 2 afara (unu de a 5-a sau a 6-a foarte rau si care scuipa(Y) :-& si inca unu care nu mi-a facut nimic)si ma tot urmareau.Si m-am dus la bunicasa m-am luat la cearta cu ea ca ii tot lua apararealaughingsi in fine.Intro zi eram eu cu sora mea si inca unu (ei 2 cls a 5-a)si era Y care a inceput sa se ia de mine si m-am luat si eu de el si ma scuipat. Iam mai zis eu cv asa incet da' m-a lasat.Si azi eram cu o fata cu rolele amandoua si erau ei 3.si ne asteptau la capatu la o alee si eu stiam ca sunt acolo dar desteapta aia tot s-a dus si daca ramaneam singura era mai rau.Si acolo neau inconjurat.Si zice X lu Y sa ma "atace" cica rolling on the floor si mi-a dat un picior da nici nu ma clintit. dupa ma scuipat si X a scuipat pe jos si a zis ca cina e ink calda etc a zis si cv de mama si au plecat.Si intrebarea mea este : Cum as putea sa-i fac sa ma lase?!(pe parinti nu i-as chema pentru ca ei o sa sara ca cica i-am injurat de morti etc ceea ce nu e adevarat+ca no sa ma mai lase afara). As putea sai amenint ca daca se mai ating de mine il chem pe tata? Sau sa ii trag una de sa nu se vada?

Răspuns Câştigător
| MoreFun a răspuns:

Pai ai putea sa încerci sa îl convingi mai întâi cu frumosul sa te lase in pace. Daca nu încearcă sa îl convingi cu metoda cu "te zic la persoana cutare". Iar daca nici aia nu merge da-i una sa te tina minte si sa știe cu cine are de-a face. Poate asa o sa-si dea seama ca nu ești asa fricoasa cum te știa el si poate o sa te lase in pace. Daca nu, aduna-ți o gașca si arata-i cine-i șeful. Dar tine cont ca s-ar putea sa facă si el asta. Sau ai putea sa îl zici la părintii lui. Dar ei s-ar putea sa vrea sa vorbească cu ai tai ceea ce nu e bine, doar daca nu ii informezi tu înainte pe ai tai care e situația si sa zici povestea in felul tău (cred ca pe tine o sa te creadă mai mult decât pe el ) dar sigur ca si părintii lui o sa-l apere. Dar merita încercat. Sper ca te-am ajutat!

0 răspunsuri: