Personal mie imi palc caini.In primul rand este mult mai usor sa ai un caine din mai multe motive, unul din ele fiind spatiul mic pe care il ocupa, pe cand un cal are nevoie de mult mai mult spatiu si alte ingrijiri mai speciale.Pe langa asta, cand pleci in vacanta un catel il iei cu usurinta dupa tine.in schimb calul iti da mai multa bataie de cap.Trebuie sa pui pe cineva sa aiba grija de el, sa isi faca curat si toate cele necesare.In afara de aceste dificultati la ingijire ambele animale au partile lor frumoase.Mie una cel putin mi-ar fi placut sa am si cal si catel, dar cum spuneam anterior un cal este foarte pretentios, dar si foarte special.Nu putini pot spune ca fac echitatie si mai ales cu un cal personal. Sper ca te-am ajutat!
Hey pai mie imi plac si caii si caini adica e dragut cand vezi un catelus micut si pufos :X:X dar cand vezi un cal e cu totul altceva e ceva mai nou sa zic asa adica nu toata lumea are animal de companie un cal mie sincer cred ca imi plac mai mult caii
Dupa parerea mea, cei mai frumosi dar si cei mai destepti, caini ca degeaba e frumos daca e prost cum e chiuaua sau cum s-o scrie sunt: Boxerii- am si eu unul si e super inteligent, Buldogul englez, francez, Chow-chow si Sharpei :X:X:X Acesti sunt cainii pentru care as da bani.
Scrie aici raspunsul tau:
darkknight9 întreabă: