| OmulCareStieCeFace a întrebat:

Pe fb cineva a spus un blestem de groaza daca nu fac ceva mi se va intampla nu stiu ce. Dau funda. Sunt foarte speriat si singur toata ziua. Parintii sunt plecati de la 8 dimineata pana in noapte.

Răspuns Câştigător
| NuDauNiciunNume a răspuns:

Uite am primit si eu mesaje d-astea laughing le-am trimis ca idioata, dar am primit si eu. acestea sunt pentru a vedea cat de fraieri sunt unii si daca o sa ajunga intrebarea inapoi. deci nu e real laughing

| OmulCareStieCeFace explică (pentru NuDauNiciunNume):

Mersi ca mai calmat sunt singur acasa e putin intuneric si parintii mei mereu sunt la munca pana in noapte

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru OmulCareStieCeFace):

Am avut si eu probleme din astea cand eram singura acasa, dar mult mai naspa. la mine am gasit un mesaj pe calculator intr-un folder si scria inchide calculatorul sau vei regreta, :S dar dupa am aflat ca verisorul meu l-a scris ca sa ma sperie. happy funda? big grin

Ok ai sa vb ceva in privat sau pe mess ok?

Da-mi add pe mess la frumosul_dragutul@yahoo.com ca am ceva sa vb cu tine in 4 ochi
ok?

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru OmulCareStieCeFace):

Am dat dar n-ai dat accept inca, sau nu esti pe mess?

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru NuDauNiciunNume):

Da de ce ai iesit?

13 răspunsuri:
| AnabelleKr a răspuns:

Stai calm/calma, alea sunt numai tampenii. Un dobitoc a inventat ceva si a vrut sa se amuze pe seama celorlalti. Nu trebuie sa crezi in astfel de tampenii.happy

| VladPetcu a răspuns:

Deci incep cu :
1. cati ani ai 3?
2.nu exista asa ceva.
3.stai linistit.
4.imi dai funda?laughing

| BLKZ a răspuns:

Esti prost daca crezi in astea.

| thefighter1 a răspuns:

Baa, nu fi fraier ba! laughing da-le dracu de mesaje

| dorixboy a răspuns:

Stai m-a linistit ca alea-s tampenii straight face, is niste persoane care vor sa-si faca reclame la paginile lorbig grin. Funda?big grin