| me_3408 a întrebat:

Sallot.Cam am o problema. A fost ziua mea, am chemat-o pe prietena mea ceea mai buna si am iesit in oras, a dormit la mine, mai multe chestii, Si chiar daca era ziua mea, e statea numai cu sora mea, Adica eu parca eram uitata. Iar acum merg in tabara cu ea si vine si sora mea, si nu vreau sa stea numai cu ea, adica sa fiu si eu acolo, ca asa face tot timpul cu sora mea, nu stiu o adora, am discutat pe tema asta, a zis ca nu o sa stea cu ea asa de mult, dar tot nu prea am incredere in ea, Adica ce sa ii spun ca sa ma inteleaga, sau ce parere aveti, multumesc mult

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Buna'
Stii? De fapt astfel mi se intimpla si mie.
Sora mea are 7 ani(e mica) si pur si simplu toate fetele o adora, deciiiii.nu stiu ce sa fac. Dar, asta e, daca ea vrea a stea mai mult cu sora ta, atunci fa asa incit sa ii arati cumva ca te-a ranit, prieteneste(de exemplu) cu sora ei sau cu o prietena a ei.
Mdeaaaa...ma regasesc in povestea ta.

3 răspunsuri:
| me_3408 explică:

E mai mika.cu un an doar happy

| Criss_3272 a răspuns:

Pai. atata timp cat este prietena ta cea mai buna trebuie sa petreaca mai mult timp cu tine decat cu sora ta. Daca sora ta este mai mare incearca sa vorbesti cu ea pe tema asta si spune-i sa isi faca alte planuri si sa nu prea stea in preajma voastra happy.
Iar daca este mai mica este normal. asa se comporta persoanele mai mari cu cele mai mici!

Sper ca totul sa se rezolve si sper ca te-am ajutat :*!

| FashionTeacher a răspuns:

Poate a stat mai mult timp cu sora ta din cauza faptului ca si tu ai stat cu alta fata.happy