Hei. Deci îmi place foarte tare de un baiat. O sa îi spun G. Dar nu știu dacă G. mă place pe mine. Pentru că el are deja o iubita, pe care nu o suport. Dar e ceva ciudat la G. Am observat ca rămâne blocat uitandu-se la mine. La fel și eu. Am 15 ani și nu știu dacă e normal, dar de la o vreme, simt nevoia sa am prieten. Sa fiu luată în brațe, sa fiu sarutata, etc. Îl visez foarte des. De exemplu aseară am visat ca mă ținea în brațe și mă săruta be buze și pe gat. Și a fost așa de real.E posibil sa fie cumva un vis premonitoriu? Apropo, în visul meu nu prea știam sa sarut. Adică m-am sărutat o data printr-a șasea și chiar nu m-am descurcat. Întrebările mele sunt:
1: Cum pot sa îl fac sa ma observe?
2: Poate fi visul ăla premonitoriu?
3: Cum pot sa exersez un sărut? Am încercat o chestie cu mana dar poate știți voi altele. În vis părea așa de usor...
Va rog frumos nu îmi săriți în cap și nu spuneti ca întrebările mele sunt stupide și sa îmi văd de scoala. Dacă nu aveți un răspuns la una dintre întrebările mele, atunci mai bine nu mai raspundeti.
Hmm, dacă spui ca are prietena, eu nu prea m-aș baga. Dacă o insala pe fata aia cu tine, îți dai seama ca o sa îți vina și ție rândul, nu? Poți încerca să te apropii de el, sa fiți amici.Fii acolo pentru el și demonstrează i ca ești demna de încredere, și cine știe poate legați o prietenie frumoasa, și dacă se întâmplă vreo ruptura în relație, va fi timpul tău sa acționezi. Însă nu încerca să îi faci ochi dulci și să îl seduci având în vedere ca este într-o relație. Asta este părerea mea.
Da-mi add pe Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100009800135061
Noi nu vorbim absolut deloc. Avem doar câteva ore pe săptămână impreuna. Și îl mai văd de vreo câteva ori pe.parcursul zilelor.
E greu sa-ti raspund.Sunt multe posibilitati.Stiu multa psihologie dar pentru a putea aplica ceea ce stiu pe tine, trebuie sa te cunosc si pe tine si pe el.Asa pot sa va dau anumite idei.Ideea e ca in general la varsta ta, 15 ani, lucrurile si relatiile sunt instabile. Pubertatea ta a inceput de pe la 13, 14 ani.Si de asta ai vise, si eu am avut de ma udam
)) dar nu asta conteaza.Ideea e simpla, hormoni asta e tot.E usor sa scampi de ei? crede-ma ca nu e deloc
)). Asta e, ori trece timpul si il vei uita ori nu stiu.Ideea e ca viata te va schimba mult si te va face mai serioasa oricat de zambareata ai fi.Nu poti face un baiat sa te placa,doar daca exista atractie pentru tine,daca tu il atragi pe el atunci da. Daca nu, e aproape imposibil, doar daca e un nesimtit care vrea sa ti-o traga, eu sunt baiat, si crede-ma am 18 ani.Si sunt putini baieti sinceri care chiar vor sa iubeasca o fata, majoritatea vor sex.Si nu vad diferenta intre iubire si sex.Eu vreau iubire si de asta am ramas virgin, fiindca imi doresc ceva autentic.
Faza cu visul e expresia dorintei tale de a fi cu el, si pentru ca ideea aceasta iti domina atat constientul cat si subconstientul, tu fiind indragostita de el.
Inteleg, insa tu inca esti indragostita de el si iti doresti sa fii cu el. Nu stiu daca e ok sa o iei ca pe o premonitie.
anonim_4396 întreabă:
Andre9 întreabă: