| Patrick20061997 a întrebat:

Salut Am 20 de ani 1.73 si 55 de kg manca forte mult si degeaba nu iau in greutate de loc ce mi ati recomanda pentru a lua in greutate sa incerc Biomed 6 sau ce alt ceva? din cate am inteleg greutatea normala pentru varsta si inaltimea mea este de 67 kg ce as putea sa iau? Dau funda

3 răspunsuri:
| Lupu_Rafael_1981 a răspuns:

Mergi la sala nu incerca sa te ingrasi fortat dupa nu o sa te mai opresti din pus kilograme.Du-te frumos zilnic la sala sau de cate ori ai timp.Si nu lua proteine din primele luni, corpul tau nu e obisnuit cu incordarea muschilor si nu o sa isi faca efectul in totalitate proteinele.Nu fa doar brate, piept, spate, o data pe saptamana faci picioare ca sa nu arati Ciudat.Eu am 15 ani si sunt mai gras decat trebuie la varsta si inaltimea [ 1.82 ] xD.Chiar daca nu te simti in stare sa mergi incearca numai asa o sa reusesti.Eu merg la liceu dupamiaza, ma trezesc la 9 si invat si dupa 6-7 ore de liceu merg si la sala o ora pentru inceput.Sunt clasa a 9 daca eram a 11 sau a 12 nu mai imi ardea de sala.

| Patrick20061997 explică (pentru Lupu_Rafael_1981):

Am fost si la sala si nu am avut nici un efect

| Lupu_Rafael_1981 a răspuns (pentru Patrick20061997):

Nu o sa ai inbunatatiri imediate dupa cateva luni bune se vad.Incearca sa iti iei un instructor personal pentru o luna pana inveti exercitiile si nu maina mai vegan sau mai putin daca mergi la sala.Corpul tau consuma multa energie si are nevoie de carne.NIMIC nu este imediat eu incerc sa scap de cosuri de 4 luni si peste 20 se zile o sa merg sa imi scot si dupa creme cu protectie solara sa nu stau la soare ca sa imi treaca cosurile.Cum am mai zis numic nu este imedia mai ales cand este vorba de corpul uman.