Daca nu te simti pregatita, e simplu, nu faci nimic.
Ii explici si lui asta, te intelege, bine, nu te intelege aia e, se rupe relatia mai devreme, si in aceste cazuri e bine mai devreme decat mai tarziu.
Buna,
Daca nu mentionai varsta, mai mult de 12 ani nu iti dadeam.
Pai acum pe bune, tu chiar nu stii ce simti?
Si la 20 de ani ai tai,decid parintii pentru tine? Mai ales cand vine vorba de relatii?
Nu vrei o relatie dar nici nu vrei sa-l pierzi, probabil nici nu iti dai seama ca il vezi ca pe un prieten, nu ca un potential iubit.
Ce sa faci?
Sper ca nu o sa te supere raspunsul, dar e spre bine tau.
Sa te maturizezi, e cel mai bine
Buna,
Daca nu esti pregatita nu o faci. E simplu. Mereu am fost pe principiul : fac tot timpul ce simt, ce consider ca este bine pentru mine. Si pana acum nu regret nimic. Gandul ca la un moment dat am fost fericita si mi-am dorit asta, ma face sa am o stare placuta.
Astfel ca te indrum sa procedezi la fel. In momentul in care te simti pregatita, vei trece la urmatorul pas. Pana atunci, toate cele bune!
Monica
20 de ani si 1 an de relatie, si din asta nu iese nimic. Daca nu ai anumite principii ca vrei sa te mariti virgina ( se pare ca nu asta e ) inseamna ca nu el e alesul. In caz ca nu ai vreun defect. Intr-un an trebuia sa simti ca vibrezi si sa te dezlantui ca o furtuna intr-una din zile. Asta nu se face " sa nu-l pierd ", nu e un schimb comercial.
Maroon67 întreabă: