Daca fata era in perioda fertila si au fost mai multe partide de sex consecutive, atunci ai sanse foarte mari sa o lasi insarcinata.
Intotdeauna raman pe teava spermatozoizi neejaculati de la partida anterioara de sex, care se scurg in vaginul fetei, in primele secunde cand reintroduci pensiul si inevitabilul se poate intampla.
Acum sunt curioasa: ce te-a determinat sa nu folosesti prezervativul?
Oare nu-ti poti permite sa cumperi unul sua doua?
Nu crezi ca te va ajunge enorm plata unui avort, comparata cu leul de nimic, pentru un prezervativ?
Pentru ce dumnezeu nu folositi prezervative daca nu vreti sa faceti copii?
Costa atat de putin, este atat de simplu de pus, apoi, nu musca, nu doare, nu strange, este extrem de subtire, ca a doua piele, practic, nici un fel de inconvenient in folosirea lui, in plus oferind protectie totala si fara nici un pic de stres.
Am avut prezervative la mine, nu stiu ce m.a determinat să nu.l folosesc, după cum spuneam "prietena mea a ieșit de ciclu în dată de 1 mai, iar noi am făcut sex în 4 mai în jurul orei 1 noaptea" După am mai făcut "o partida" în jurul orei 5 dimineata. Dacă va ajuta cu ceva, am 17 ani.
NU conteaza cand a iesit ea de pe ciclu, ca zilele se numara intotdeauna de la prima zi a ciclului, ca sa putem calcula ovulatia si perioada fertila. ziua cand a termina ciclul nu ne ajuta cu absolut nimic.
Daca ei i-a venit cilcul in 25 aprilie, in 4 mai era deja in perioada fertila.
Daca i-a venit ciclul in 29 aprilie, in data de 4 ami ea nu avea cum s afie inca in perioada fertila, pentru ca era prea devreme.
Asta am exemplificat ca s aintelegi ca NU conteaza ziua cand a terminat ciclul ci INTOTDEAUNA conteaza PRIMA zi cand vine ciclul, de acolo se incep toate numaratorilor pentru toate cauzele: ovulatie, eprioada fertila, sarcina si nastere.
Deci, am nevoie de toate datele ca sa-ti pot spune exact daca a ramas ori nu insarcinata:
- ziua cand i-a venit ciclul menstrual
- la cate zile se succede ciclul ei
- si toate zilele cand ati avut sex neprotejat
In principiu, daca fata este in perioada fertila si aveti sex neprotejat, mai multe partide chair, ramane imediat insarcinata, chiar adica nu ejaculezi in vaginul ei.
Am mai explicat, picatura care se elimina din penis in primele secunde de la introduceea in vagin (involuntara si pe nesimtite ) contine si sperma, ramasa neejaculata de la prima anterioara de sex, care se scurge in vaginul fetei, lasand-o imediat gravida.
Cat priveste motivul pentru care nu ai folosit prezervativele, nu pot sa descriu decat ca un act de incontienta, acest lucru.
Pentru ca la 17 ani, nu esti pregatit sa devii tata, neavand de nici unele, sa poti sa-ti intretii o familie.
In cazul asta, ar trebui sa fii destul de stresat si speriat sa folosesti prezervativele alea in loc sa te zgarcesti sa le tii in buzunar.
Cu timpul, prezervativele alea iti pot salva si viata, cand o sa incepi sa ai mai multe parterenere de sex, care iti pot transmite boli, mai ales care nu se vad, precum SIDA, sifilisul...care-si fac aparitia abia luni bune dupa contaminare.
Ciclul iei a început în data de 28 si am am făcut sex cu ea doar o dată
Ai scris aceasta intrebare in data de 4 Mai dupa cum urmeaza : în 4 Mai | Florea_Florin_1997_n3to a întrebat:
""Salut, am făcut sex cu prietena mea aseară fara prezervativ..."" astfel ca printr-un simplu calcul reiese ca sexul a fost intretinut in ziua a 5-a sau a 6-a a ciclului mentrual, in cazul in care ultima menstruatie a inceput in data de28 Aprilie si sexul a fost intretinut in data de 3 spre 4 Mai. Intr-un atfel de caz/situatie, formarea unei sarcini devine aproape imposibila chiar si in cazul in care sperma ar fi ajuns in vagin deoarece producerea unui ovul viabil ar fi posibil doar/numai in cazul in care ciclul menstrual ar fi extrem de scurt si anume cel de 21 de zile si pana la cel de maxim 23 de xile caz in care OVULUL s-ar putea elibera din foliculul ovarian in a 9-a zi a ciclului menstrual. In concluzie : daca ciclul menstrual este/a fost de obicei mai lung de 24 de zile, atunci formarea unei sarcini in mod absolut sigur este IMPOSIBILA chiar si daca sperma a fost ejaculata in vagin. Multa sanatate!
Mulțumesc mult!
Daca sexul a fost intretinut intr-una dintre cele 4-5 zile ale perioadei fertile, atunci procentul de probabilitate de formare a unei sarcini chiar si daca nu "te-ai terminat in ea" EXISTA, insa depinde de experienta ta sexuala, dar mai ales de capacitatea ta de a-ti coordona, controla si retine ejacularea cat timp doresti tu. Dar daca sexul a fost intretinut intr-una dintre cele 2 perioade INFERTILE, si anume in cea de dinainte de PERIOADA FERTILA, chiar si in cazul in care "te-ai fi scapat in ea", formarea/nasterea unei sarcini este teoretic APROAPE IMPOSIBILA iar daca sexul a avut loc in cea de a 2-a perioada infertila, cea dintre ovulatie si menstruatie, atunci formarea unei sarcini este 100% IMPOSIBILA. Depinde de norocul tau de a nu fi nimerit perioada fertila.
Prietena mea a "ieșit de pe ciclu" în dată de 1 mai seara, iar noi ai făcut sex în 4 mai în jurul ore 1 "noaptea" există șanse să rămână însărcinată?
Anamariasddjjjo100 întreabă: