| paco4000 a întrebat:

am nevoie mare de ajutor..deci sa va spun eu stau cu o fata de 1 an de zile si parintii ei nu sunt de acord cu aceasta relatie, din cauza ca sunt eu mai nu stiu cum ma fac ei.ce pot sa fac pentru al convinge pe tacso sau pe masa sa ma lase sa stau cu ea...cu vorba buna nu mere(am incercat)nu ma suporta familia ei deloc, din cauza asta o si bat pe fata asta.o bate tacso de o distruge.ce pot face?! va rog ajutati ma...sunt dispus sa fac multe pentru fata asta.VA IMPLOR AJUTATI MA

7 răspunsuri:
| altrix a răspuns:

BATEL PE TACSU IN MORTII LUI! CUM SA DEA IN FATA?
daca taicasu lu gagicamea dadea in ea ii taiam capu!
demonstreaza-i cine da cu biciu in casa!

| paco4000 explică (pentru altrix):

As putea face asta, dar dupa aia o sa i reproseze ceva de genu"ai vazut cu cine ai de aface/cu unu deala vrei sa stai"sau chestii din asteastraight face

| RammsteinHH a răspuns:

Daca aveti destui ani in spate, plecati cat vedeti cu ochii.
O sa isi dea seama ei ca iubirea voastra e mai tare decat ura lor fata de tine.

| LittlePunk a răspuns:

Asta nu e chiar cel mai bun raspuns, dar daca sunteti majori si puteti cladi un viitor incepand de la 0 ar merita sa incercati.Dar cu parintii tai ai vorbit, sa vezi daca ar putea sa te ajute cu ceva in aceasta situatie?

| paco4000 explică (pentru LittlePunk):

Eu am 18 ea are 15... daca plec cu ea, pot fi acuzat de rapire si etcstraight face

| DoubleL a răspuns:

Iao si fugiti in lume happy Daca de demonstrat nu le poti demonstra parinitilor ca esti un tip ok, fugiti in lume! happy

| GabrielleGby a răspuns:

Uite chiar daca nu va cunosc povestea am observat din tot ce ai spus ca o iubesti sincer... nu te da batut daca esti indragostit cu adevarat de ea lupta pana la capat...