anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema. Am niste parinti foarte stricti, nu mai pot cu ei. Se comporta cu mine de parca sunt copil de nota patru, desi am doar 10 pe linie. Am control parental pe telefon si e blocat tot timpul. Cateodata mai pup si eu 5 minute pe el, in rest, toata ziua e blocat. A, si pe langa asta, mi-au pus si o parola pe care nu o stiu pe telefon. Am primit recent si un laptop foarte misto, nu stiu cum mi l-au dat, dar cred ca e doar asa, de forma in camera. Vreau si eu sa stau 5 minute pe el si nu pot, ca ma cearta tot timpul. Pe bune acum, sunt de 10, citesc mult, imi fac temele... Nu inteleg de ce nu sunt lasat pe niciun dispozitiv. Nu am pretentia sa stau toata ziua pe dispozitive, dar macar o ora imi doresc si eu... Nu stiu, incerc sa ii conving in orice fel, dar nu ma asculta. Nici nu pare sa ii intereseze, sunt obsedati total de scoala si atat! Daca zic ceva de telefon, ei imi spun "du-te si fa-ti temele si invata". Ma simt de parca nu am niciun drept. Ce as putea sa le mai zic, cum sa-i conving? Va rog, fara hate sau misto.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca nu spui chiar tot. Nu degeaba se comporta asa cu tine, lăsind chestia cu notele.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata niste parinti intelepti care stiu sa faca educatie corecta unui copil! Bravo lor!

Iar tu, fii cuminte si asculta d eparintii ati, ca fac ce trebuie ca sa nu pierzi timp inutil pe site-urile care nu ai voie!

Ai putea sa le ceri sa te lase la un sport si cred ca te vor lasa cu cea mai mare placere si incredere, fiindca acela iti dezvolta corpul si mintea, pe cand statul pe videorui si pe site-uri fara importanta, nu te ajuta la nimic, dimpotriva, iti obosesc ochii si mintea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum.