| blogspot_3915 a întrebat:

Salut
Am si eu o intrebare si sper sa imi raspundeti cei care stiti
Am pc de froo 3 ani JOk si eu linistit jocuri metin Si de la un timp incoace de froo 1 luna Procesorul are fro 74 de grade mai mereu fara sal fortez iar cand intru in metin2 si alte jocuri se duke la fro 96 de grade incontinu cand stau in joc De la ce o fi ce sa ii fac? O fi cooler-ul Va rog ajutati-ma
Cu Stima Vlad

4 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Poate coolerul nu mai face fata, pasta aia conductoare a procesorului s-a dus si trebuie inlocuita, e prea solicitat cu multe procese deodata, a obosit si el, nul ajuta nici rami poate... pot fi multe...
mai intai uitate daca face fata coolerul si daca esti in stare sa schimbi pasta termo-conductoare, bagate tu, daca nu, NU... apoi recurgi la alte metode gen format, upgrade rrami sau procesor, etc...
bafta

| blogspot_3915 explică:

Deci unitatea face si un zgomot urat pe la 70 de grade, ca aspiratorul iar pe la 90 de grade in sus zici ca face ca avionul? am un cooler ce sa fac sa il scot pe ala de la unitate si sa-l bag pe asta mai nou?
Ms pentru raspuns Cybewinking

| CybeRAthlete a răspuns:

Poti scoate coolerul de pe procesor, sa il cureti de praf, la fel si cel de pe sursa, daca ai si pe placa video-la fel... de obicei coolerul face galagie. se scoate relativ usor, daca nu sti, incearca cu o pensula ceva... daca ti se pare ceva in neregula la coolerul de pe procesor, schimbal ca nu e foarte mult, in jur de 20 de ron maxim, dar pe urma iti multumeste procesorul. si nu uita de pasta termo-conductoare a procesorului, daca sti, verifica si acolo.
bafta

| Jony123 a răspuns:

Vezi ca se puate sa fii facut overclok, daca da atunci ar fi bine sa il lasi la parametri normali, la 90 de grade se puate si arde, o sa iasa fum din el ca la trabant...