Parintii tai nu sunt "comunisti". Ori sunt prea protectivi, ori nu stiu cum sunt copii din ziua de azi si nu te inteleg.
Explica-le cum sta treaba. Spune-le dorintele tale si ca nu mai vrei sa stai in casa la calculator toata ziua. Apoi discuta cu ei despre problema ta cu prietenii, si spune-le ca din cauza ca ei nu te lasa pe afara, tu nu ai prieteni si toti te ignora, pentru ca in ziua de azi copii ies mult pe afara la plimbari, etc.
Incearca sa te apropii mai mult de colegii de clasa. Daca tot stai la PC, citeste glume, pe care la scoala li le poti zice. Fi deschis cu ei, fa aceleasi lucruri pe care ei le fac. Implicata in anumite activitati, practica sporturi pe care ei le practiva. Nu trebuie sa fii "misster popularitate", cred ca asa iti vei face prieteni. FUNDA?
Sa pleci de acasa?! Sa te omori?! Bai... dacat sa faci o asemena prostie, mai bine roaga-i pe arinti sa iti traga calculatorul din priza, si sa scapi de dependenta ta. Cu prietenii, e putin mai greu. Incearca sa comunici, nu neaparat cu cei din scoala...du-te orin parc, si fa-ti prieteni noi adevarati. Pe aia care te jignesc, da-i dra*q(scuze de expresie). Te iau la misto pentru ca nu au ce face. Deci asculta-mi sfatul, si iesi prin parc. Iar daca nu poti sa scapi de dependenta de PC, atunci fa-ti niste prieteni pe TPU, pe mess, pe facebook. Sper sa fie un sfat bun!; 0
P.S. Ce am zis la incepu, nu a fost cu rautate. Incercam sa iti bag mintile in cap
Serios? lumea are ceva cu mine... am incercat sa mi fac prieteni dar toata lumea se uita urat la mine parca as fii altfel decat ei...
Stii ceva? Lasa lumea aia in pace! Cel mai important e sa ii iubesti familia, ea sa te iubeasca pe tine...sa fii fericit...Nu iti face griji! O sa iti faci prieteni pe arcursul timpului
FII MAI OPTIMIST!
Te ajut eu pentru ca si eu sunt huduita de toti pentru ca sunt cea mai inalta si ii inteleg pe toti cea ce mi se pare cam anormal din partea lor ca imi fac asa ceva dar ma rog.Ce ar trebui sa faci este sa le ignori vorbele aruncate aiurea si sa nu iti mai petreci timpul atat de mult la pc. Poti sa incepi sa citesti ceva,sa faci karaoke,sa incepi sa compui povesti, cantece, poezi, sa te uiti la tv, sa asculti muzica si chiar sa incepi sa iesi afara cu uni colegi care nu te jignesc si sa joci fotbal.Imi pare foarte rau ca ei te fac sa te inchizi in camera si sa stai numai la calculator.Nu e vina ta.Nu e inca varsta desi si eu am 13 si am o groaza de prieteni, ce vreau sa spun e ca inca nu e varsta sa ai un prieten adevarat sti, sa ii spui orice si sa iesi cu el afara.Nu trebuie sa ii bagi in seama, poate iti vei face unul.Bafta si succes.:*
Bai...eu zic sa incerci usor usor sa te indepartezi de la statul la pc si nu este nevoie sa te omori... Dumnezeu ti-a dat viata asa ca Dumnezeu ti-o si ia. Si cu prietena? Esti destul de mic adica na eu am 15 ani si primul meu prieten l-am avut la 14 si ceva deci nu e timpul pierdut. Incearca sa vorbesti cu parintii tai despre asta. Funda?:d
Poi.in primul rand pastreaza-ti calmul..sa sti ca ai tot timpul inainte sa iti faci prieteni.si ar fi ceea mai mare prostie sa te omori pentru asa ceva, daca te grabesti nu rejolvi nimic, trateaza fiecare problema cu calm, esti la o varsta in care nu prea le aia cu prieteni chesti din aste..parintii tai iti vor doar binele, pentru ca odata ce iti faci prieteni, ei te pot trada si te pot dezamazi, de aceea parinti incerca sa te indeparteze de aceste probleme.cu timpul cand vei creste mai mere o sa vezi.ai grija si nu te gandi mereu la lucruri rele.
Off daca ma credeti am incercat tot dar tot sa fac sa ii ignor sa imi fac alti prieteni... dar tot nimic.