anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am si eu o mica nici nu stiu cum sa-i spun (dilema cred).Am o prietena de un an, e frumusica, de varsta mea (am 27 de ani), ne intelegem, tin la ea dar problema e ca e prea timida prea fara caracter prea fara personalitate, e genul de fata retrasa care nu iese decat cu mine in oras, nu are prietene.Alta problema e ca la fel sunt si eu! Nu vreau sa fie ca mine, deja m-a cam plictisit. Vroiam o fata care sa ma completeze sa fie cu mult peste mine, cu un caracter puternic! Probabil o sa-mi ziceti cauta-ti alta fata.Nu prea am alternative pentru ca ce vreau eu is luate.Si cum am spus tin la ea dar in subconstientul meu stiu ca nu e ce trebuie!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti prea cu ochelari de cal! Auzi la el, "is luate"....serios?
Sunt 3.5 miliarde femei pe lumea asta si tu-mi spui ca nu mai gasesti una cuminte dar in acelasi timp mai tupeisat, mai puternica?
Te inseli baiete, sunt foarte multe, dar trebuie ca sa deschizi ochii si sa te uiti in jur, sa poti vedea ceea ce cauti!

| HazelEyes77 a răspuns:

Tu trebuie sa stii ce iti doresti cel mai bine. Vrei pe cineva care sa fie opusul tau mai sociabila si cu caracter puternic si fata cu care esti are fire asemanatoare cu a ta ce nu iese din tipare. De ce nu incerci sa fii tu altfel, mai deschis spre nou, spre lucrurile pe care ti le ai fi dorit sa faci si nu ai avut curaj ...Propuneti tu sa iesi din zona de comfort si de plictiseala continua si sa experimentezi chestii noi. Incet incet se va deschide si ea si va mai scapa de timiditate si alte complexe. Stiu ca nu poti sa schimbi un om dar poti sa l mai slefuiesti pe ici pe colo. Te plangi ca va plictisiti in doi atunci fa in asa fel incat sa nu se mai intample asta. Nai de unde sa stii daca nu incerci!