| AndreiMarco a întrebat:

Am si eu o problema..in legatura cu o fata. Acum cateva luni acea fata ma placea extrem de mult, facea totul pentru mine si eu ca prostu am respinso..Acum mi-am dat seama ca e singura fata care m-a iubit cu adevarat din viata mea si. vreau sa o recuperez.dar nu ma mai vrea. vrea sa fim doar cei mai buni prieteni.un friendzone greu de iesit... O iubesc super mult si de fiecare data cand ma gandesc la ce facea ea pentru mine ca sa ma faca fericit ma ia plansul. Va rog ajutor

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca o iubesti vreun pic, esti doar ofticat ca te-a respins si nu vrea sa se mai intoarca la tine.
Acum, sincer, care fata s-ar mai intoarce la un baiat care a respins-o?
Eu as spune ca: nici una!
Ti-ai batut joc de cine nu merita si acum...chiar iti meriti soarta!

| Freya1 a răspuns:

Ai dereptate "eu ca prostu am respinso".Te gandesti ca poate ea se chinuia sa iti faca tie pe plac si tu ce ai facut...acuma rabda si accepta sa fiti prieteni nu te mai baga in viata ei cu bocanci si o zapaci iar de cap ca dupa aceia sa iti vina tie iar vreo idee stralucita sa o mai respingi o data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mor cand dau de dintr astia care nu stiu ce au de facut in chestii atat de simple.
deci. te duci maine la ea cu o floare o ceva, ii spui ca o iu... stii tu si ca iti pare rau, si daca vrea sa fie cu tine, daca nu... tu o lasi in pace.simplu.

| Lzehxo a răspuns:

Petrece mult timp alaturi de ea, fa-i complimente, arata-i cat o iubesti si fa-i cadouri mici si sentimentale, fa-o sa se simta bine si sa zambeasca zilnic, sunt sanse sa se intoarca din nou la tine daca o faci sa se simta speciala, bafta!

| Swagmotherfuckers a răspuns:

Frate ai fost foarte norocos sa ai așa o fata lângă tine, dar ai dat cu bătu în balta si ai respins-o, acum stai liniștit totul are o rezolvare, fi mai afectuos, mai drăgăstos, mai cald cu ea, fa-o sa se simtă cea mai frumoasa și speciala fata din lume, dar ai răbdare și pregătește te de un refuz, fiindcă după mine îl cam meriți, dar fiecare merita șansa a doua, în fine mult succes și de acum sa știi sa apreciezi cu adevărat pe cine merita și cine nu!

| AndreiMarco explică:

Mersi mult dar nu cred ca o mai pot avea...nu ma mai vrea...bag ceva in viata mea. sunt un idiot.
Voi incerca sa ii fiu alaturi mereu si sa nu o stresez prea des.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat