| Uçkan_Răzvan_1994 a întrebat:

Salut băieți, este prima mea postare si sunt chiar surprins plăcut ca o fac laughing in data de 18 am fost la o petrecere,in acea seara un timp de la o alta masa ne a terorizat toată seara,se lua de fetele cu care eram, se bagă in seama. tipul munte de om cred ca undeva la 1, 95 și 150 de kg un muuunte de om. spre dimineața când a trebuit sa plec,niște tovarăși au rămas in fata clubului la vorba și s-a dus și el la ei, eu am văzut ca aveau o discuție acolo,mi am dat seama ca nu este in regula și M am dus si eu,când am ajuns un prieten de al meu chiar mic și foarte slab i-a spus sa și bea paharul și sa ne lase in pace, apoi muntele ce credeți, și a lăsat paharul și a luat garda și a zis dom-le eu sunt smardoi și l a lovit pe unul din ei, când am vz ..nu stiu din autoapărare, frica nu pot sa mi dau seama.i am dat si eu un pumn de a căzut, nu s-a ridicat poate 3-4 minute, poate mai mult ca am plecat cu toții, treaba este ca i am spart și 3 Dinți..App..primul sentiment a fost ca am murit și ca ma duc la pușcărie,după toate astea au sărați cei de la paza au dat in noi și intr-un sfârșit am plecat, a doua zi am luat legătura cu tipul sa vedem cum este situația, noi nu știam ce se întâmplase. tipul este băiatul unui mare interlop, are 26 de ani, a făcut pârnaie un an și 8 luni, escroc de meserie și mi-a spus ca a depus plângere la parchet ca i am furat un telefon s8 ca are cutia acasa și ca pe el nu îl interesează ca se ajunge in instanța, ca și el a stat un an și 8 luni la pușcărie pentru un pumn și ca nu îl interesează nimic, eu l am sunat cu gândul sa evit toate chestiile de genul cu poliția sau orice altceva, ca sunt de buna cuviință sa plătesc ce trebuie sa plătesc și sa se termine odată, iar el mi-a spus ca nu și nu. Cum ma sfătuiți sa procedez?!?

1 răspuns:
| sorinake a răspuns:

Razvan, problema ta e putin delicata si ti-as sugera sa iti faci cont si sa postezi patania pe forumul politisti.ro (utilizatorii de acolo, fiind in domeniu te pot indruma cel mai bine).
http://www. politisti.ro/forums

Daca ar fi dupa mine eu as declara legitima aparare si m-as duce in tribunal cu el. As avea multi martori sa imi sustina cauza.
Cum de altfel nici el nu poate proba existenta unui telefon cu o ....cutie acasa. Existenta unui telefon se probeaza cu facturi, garantii. Ca de cutii nu duce nimeni lipsa acasa.

Dar ma repet, intra te rog acolo si intreaba-i pe baieti ca sigur iti pot da sfaturi mult mai bune decat oricare din noi.

Multa bafta.
Nu lasa garda jos;)