Daca esti pampalau toata lumea isi bate joc de tine sa stii nu lasa pe alti sa-si bata joc de tine fi mascul du-te la sala trage de fiare si injura atunci cand simti nevoia, laa fete nu le plac baieti cuminti sa stii
Pe placul multora nu esti chiar de injuri sau nu, cine te place te place indiferent daca injuri sau nu!
Eu sunt adult si nici eu nu injur, mai vorbesc urat din cand in cand la nervi dar nu injur ca nu vad care ar fi rostul... deci fa asa ca tu sa fi multumit de persoana ta, pentru ca in primul rand tu trebuie sa te placi, sa fi impacat cu constiinta ta si atunci vei fi placut de multe persoane iar cei care nu te plac sa mearga pe drumul lor iar tu pe al tau, nu poti multumi pe toata lumea! Bafta!
Hey! Si eu sunt baiat si nici mie nu imi place sa injur. Mi se pare de prost gust si fara rost. Cel mai bine ar fi sa inveti sa dai replici persoanelor care se iau de tine, adica sa stii cum sa le ofensezi fara sa-i injuri. Intai de toate trebuie sa intelegi cum gandesc ei si dupa sa afli ce ii deranjeaza la ei. Dupa ii poti ataca lejer cu aceste lucruri. Eu asa fac.Nu trebuie sa fii pe placul tuturor. Pe mine ma uraste multa lume. Daca esti pe placul catorva persoane si daca tu esti multumit cu tine atunci este okay, nu vad nicio problema in asta. Nu trebuie sa faci pe plac tuturor idiotilor. Daca tie iti convine atunci asta conteaza.
Bafta!
Fii cum iti place tie. oricum ai fi lumea te va barfi, idiotii (cum sunt majoritatea ) numai asta stiu sa faca
Ce rau esti
Pai nu este adevarat ? fie fata fie baiat, fie prost/inteligent urat / frumos, bou/ vaca, inalt/scund etc etc etc, lumea tot te va barfi
Ba da, sunt 100% de acord cu tine. Traim intr-o lume unde materia cenusie e din ce in ce mai putina.
Sa fii TU! Fii asa cum te simti bine, cum iti place IN PRIMUL RAND TIE sa fii! Nu te schimba pentru nimeni si nimic in lume. Unii prefera ceva, altii altceva. Niciodata nu vei reusi sa ii multumesti pe toti, fiindca fiecare persoana are o anumita conceptie, mentalitate, preferinta. Asta ne face diferiti, pana la urma.
Fii exact cum crezi tu ca e mai bine, sa nu iti pese de ce crede lumea. Eu, ca fata as vrea mult mai mult un baiat educat care vorbeste frumos.
Buna!
Este foarte bine daca vrei sa fi un baiat educat, pentru ca mai toti baietii din ziua de azi injura la greu.
Eu zic sa fi tu insuti, si plus de asta, gandeste-te; ce beneficiu iti aduce injuratul?
Este normal, toti ne mai scapam uneori, dar daca abuzezi de asta deja devine un obicei si nu e deloc okay.
Da, stiu cum e, daca nu injuri, toti te considera " fraier ". Dar cei fraieri sunt chiar ei.
Evita cat mai mult chestiile acestea, si continua sa fi un baiat educat, pentru ca asta este ceea ce apreciaza cele mai multe dintre fete.
Anonim192011 întreabă:
Anonim192011 întreabă: