| iuliC22 a întrebat:

Ce vreau sa zic e ca intra 5-a am cunoscut o fata, intra 6-a am inceput sa o plac, intra 7-a la fel dar dupa a trebuit sa plec. Doi ani de atunci inca imi place de ea si nu pot sa trec peste. Daca puteti sa ma ajutati o sa va multumesc mult.

4 răspunsuri:
| p3mery a răspuns:

Asta e iubirea... Vorbeste cu ea si clarificati lucrurile. Daca nu o faci iti va parea rau ( spun din propria experienta). Daca ati petrecut timp impreuna si iesiti afara impreuna ( nu doar voi si cu gaşca) si vorbesti cu ea tot timpul si ea este deschisa cu tine inseamna ca te place.
Daca nu vrei sa vorbesti cu ea, incearca sa te indragostesti.
Sper ca te-am ajutat! happy

| iuliC22 explică (pentru p3mery):

Iti multumesc foarte mult de rasluns mersi ca ai luat in serios intrebarea. Deci s-a intamplat ceva ciudat ca nu mai vb de cam 5 luni ch ea ca ma mutasem in Anglia si de o data imi trimite o poza cu noi doi spunand ia uite ce am gasit ☺ si era putin ciudat dar dupa incep-ea sa se deschida cu mine si atunci am decis sa ii spun ca imi place de ea si chestii dar dupa s-e intampla cel mai rau... Spune ca aahh vad cum e, cand cei mai buni prieteni imi soun ca ma plac. Si dupa nu am.mai vorbit ceva timp si s-a intamplat aceeasi chesti doar ca mi-a dat un mesaj. Si nu stiu ce sa fac...

| p3mery a răspuns (pentru iuliC22):

Asa mi s-a intamplat si mie(doar ca eu sunt fata laughing ). Tot asa prietenii lui il impingeau de la spate sa spuna. Datorita lor vorbeam ( a zis-o si el) si eu i-am dat mesaj dupa o luna (de cand vorbisem ultima oara) si vorbeam la fel de deschis ca acum 1-2 ani. A plecat din "gasca" noastra, iar dupa 8 luni i-am dat mesaj pentru ca prietenii lui nu ma lasau in pace ( imi trimiteau mesaje zicandu-mi ca el ma place) si dupa 8 luni a zis ca ii pare rau ca a plecat si ca e prost.
Eu n-am fost sincera cu el si l-am tinut in "fz" 6 luni. inteleg de ce a plecat laughing (+ca s-a certat cu cineva din gasca).
Dupa ce i-ai zis ce simti s-a indepartat? Daca da, inseamna ca ii este poate frica de ce se va intampla daca spune ce simte, sau prea ii este prea rusine. Depinde ce fel de persoana este...
Poate te crede un prieten extrem de bun(dar dupa ce vei pleca din viata ei, isi va da seama ce mult insemnai pentru ea si ca ţinea la tine ca un iubit, nu ca un prieten) ( asa s-a intamplat la mine).
Poti vorbi cu ea chiar si dupa 1 an ca daca nu s-a stins flacara tot deschis iti va vorbi.

| iuliC22 explică (pentru p3mery):

Wow doar citind raspunsul tau am ramas masca. Poate ai dreptate cu chestia ca daca plec ca stii... Da am incercam cum am zis sa ii spun dar nu stiu ce sa inteleg din raspundul ei cu ce-l mai bun prieten si blablabla... Dar mersi fiarte mult.de raspuns. Apreciez foarte mult ca ai raspuns