In zona in care ai sugerat ca ai vrea sa-ti faci tatuajul poate durea destul de urat, fiind si fata(fara ofensa) nu te vei simti prea comfortabil.Un coleg mai sus a sugerat o anestezie, tin sa precizez ca niciun artist tatuator nu poate executa anestezii, nu exista asa ceva in acest domeniu.Intr-adevar depinde foarte mult si de artistul care ti-l face, cineva mai experimentat va avea mereu o mana mai fina. Durerea nu este o durere normala, cum sa-ti explic. este ca un gadilat cu ace. o iritare, ca si cum te-ai urzica.Dar dupa un timp zona incepe sa-ti amorteasca si datorita sprayurilor anestezice care iti sunt aplicate si te vei obisnui cu senzatia.O spun in cunositinta de cauza deoarece am trecut prin asta. Daca doresti mai multe detalii imi poti lasa adresa de email/messenger pe privat.O seara frumoasa!
Asa si asa, nu trebuie sa te sperii ca nu este ca si cum baga acu pana la os sau ceva de genu
Da,s-ar putea sa te doara!
Depinde de la un om la altul!
Eu te sfatuiesc sa mergi chiar la salon sau la cine iti face si sa intrebi!
Bafta!
Il intrebi si tu pe ala/aia care te tatueaza, in zona aia totusi cred ca mai mult o sa te gadile, adica o gadilatura mai dureroasa putin, nu stiu cum sa-ti zic mai exact, eventual il pui pe tatuator sa-ti faca o anestezie
Eu iti pot recomanda un artist foarte bun, care lucreaza profesionist, cu aparatura sterila si care are mare grija si respect fata de client. Durere nu prea o sa existe deoarece daca iti face tatuajul un profesionist e bine si fara durere. bafta. Funda?
anonim_4396 întreabă: