| Darius2019 a întrebat:

Salut di'nou TPU. Multi imi zic ca sunt slab arat asa dar nu sunt pe de desupt de haine arat destul de bine dar vreau sa stiu ce sa iau sa ma fac cat de cat am si o haltera de vreo 10-15 kg as vrea sa stiu ce antrenament sa tin ce trebuie sa mananc, si daca as putea inlocui proteinele (medicamente) cu oua crude. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Mada_Mays_1994 a răspuns:

Si daca te ingrasi dupa or sa zica ca esti gras =)) serios? ce te intereseaza ce zic altii?:D...du'te la sala daca vrei..si in general ar trebui sa mananci fructe si legume...Carnea rosie precum cea de oaie, miel, sau porc este plina de proteine, continand toti aminoacizii esentiali din abundenta. Citeste pe http://www.doctor.info.ro/proteine.html

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mada_Mays_1994):

"in general ar trebui sa mananci fructe si legume", repeti ca o moara stricata fara sa intelegi nimic.

Daca tu faci sala cu fructe si legume... mai bine te apuci de sah.

| Mada_Mays_1994 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma, de cate ori am repetat? =]] esti vai de tine..imi este mila de astfel de specimene si 1. incerc sa fiu de folos cum reusesc, am zis din perspectiva mea, om fara pic de creier. P.s hai sa nu facem chat aici =]];* bafta

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

"proteinele (medicamente)", doamne ajuta, DE CAND proteine = medicamente?

proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume ( soia, linte, naut, etc. ).

Din astea trebuie sa mananci de 4-5 ori pe zi.

Oua crude nu mananci NICIODATA, deoarece au avidina ( o enzima ) care impiedica absorbtia proteinelor.

Si nu faci NIMIC cu un bat de 15 kg ( ala e bat, nu haltera, o haltera goala are 20 kg si o poti incarca pana la 500 kg ).

Du-te la sala, invata sa te antrenezi si sa mananci. ( si invata ce e o haltera )

| Darius2019 explică (pentru Cosmin86):

Frate sunt si pastile proteine ca tu nu poti manca atata carne intr-o zi, in acele pastile sunt cantitatea de proteine pe care tu nu o poti manca intr-o zi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Darius2019):

1. proteinele sunt sub forma de praf, NU de pastile ( stiu asta ca folosesc din liceu si acum am 27 de ani )
2. nici nu trebuie sa mancni atata carne, mai poti lua proteine din : oua, branza, migdale, caju, nuci, mazare, linte, naut, peste.

Daca mananci bine nici n-ai nevoie de suplimente, eu de peste 1 an nu folosesc ( decat inainte de concurs de skandenberg ) si nu am nicio problema.

Invata sa mananci, 4-5 mese pe zi, in sportul asta mananci MULT ( eu pot manca intr-o zi mai multa carne decat o familie intreaga ).