| BlackStar99 a întrebat:

Salut fratilor,am si eu o problema si cer o explicatie, un ajutor sau ceva in genu.
Nu stiu de ce imi place mult sa speri.De cand aveam 10 ani ma uitam la filme de groaza.Mereu cand ma uit la un film de groaza cu prietenii,toti striga de frica,plang,EU RAD!
Imi plac mult chestiile astea, ma uit noaptea la stele si ma gandesc ca sunt diferit....Nu ma tem de nimic si mereu imi inving teama. Odata am speriat o fata de 18 ani pentru ca m-a enervat.(anul trecut).
Apropo, am 15 ani si NU SUNT EMO SI NU VREAU SA FIU!
Pls help!

Răspuns Câştigător
| Mimzy a răspuns:

Stiu la ce te referi si eu am aceeasi chestie! XD
E din cauza ca te-ai "imprietenit" rapid cu chestiile "inspaimantatoare" cica. De aceea familia mea nu intelege de ce imi plac serpii laughing) Imi plac mult si nu vad de ce multor oameni le e frica de ei,eu ii vad ca fiind niste fiinte interesante,elegante si in acelasi timp periculoase,deci combinatia perfecta! Bine,nu iti imagina acum ca sunt o disperata care tine serpi in casa,totusi... laughingSi la faza cu filmele,same here happy
Ideea e ca e foarte foarte bine asa cum esti,pentru ca asta inseamna ca nu ai vulnerabilitati cand vine vorba de autocontrol si nici indoieli asupra mediului in care te afli! Asta arata ca esti realist si ca esti constient de faptul ca tot ce vezi sunt doar iluzii,nimic care sa te afecteze fizic si care nu au motiv pentru a te afecta fizic! Simplu ^^ Stai linistit, nu am ce sa iti spun decat sa te felicit pentru calitatea asta pe care nu multi oameni o au, e foarte bine sa nu iti fie teama, sa nu ai fobii, si eu tot 15 ani am si mi-e foarte bine asa happy

0 răspunsuri: