| Alex21222a a întrebat:

Salut, imi puteti spune daca acest sablon cu argumentare gen liric este bun? bhttps://imgur.com/a/9vTjFoB
Deoarece vreau sa vad daca ofera destule argumente

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Începutul nu e bun. Mai întâi se începe cu definiția (Genul liric cuprinde opere literare, în care autorul îți exprima în mod direct reflecțiile, ideile și sentimentele, cu ajutorul mijloacelor artistice expresive) sau iei tu alta definite de pe net care îți place mai mult.
Si nu zici "in opinia mea", zici "Opera literara... scrisa de... aparține genului liric deoarece are toate particularitățile specifice acestui gen literar."
In rest e ok, în mare parte asa am și eu

2 răspunsuri:
| BlackBriliant a răspuns:

Deocamdata pot sa spun ca nu este nici bun nici rau pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformistice intru jean Calvin, numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar al unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica o impartasanie pura s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri renascentistic umanitar intr-o urbanistica a unui univers transverst, iar o sfanta impartasanie intr-un trixistus invirstus intr-un nonsalanto-nonconformistico sub Jean Calvin si nu stiu daca dvs aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta parasinuso-ideala mistica pe care niciodata acest univers nu-l poate subjuga intermitent.