Unde scrie ca pana la 17 ani ar fi trebuit sa ai o relatie? E prietenul tau vreun expert in oameni? Poti avea prima relatie si la 30 ani, nu scrie nicaieri ca e gresit. 
Faptul ca esti mai retras nu inseamna ca ai o problema, atata timp cat nu te autosabotezi. Din cate spui, ai avut curaj chiar si sa o inviti pe fata respectiva la suc. Bravo! Macar ai incercat. Daca ea a refuzat, nu inseamna ca toate vor refuza. Incercarea moarte n-are. Ideea e ca daca inviti o fata in oras, ea poate accepta sau refuza. Dar daca nu o inviti, deja ai pierdut sansa. Stiu, e neplacut sa fii refuzat, insa toti trecem prin asta. Crezi ca prietenul tau nu a fost refuzat de nicio fata? Eu ma indoiesc. 
Defecte cu totii avem, iar in adolescenta exista tendinta de a concentra atentia asupra aspectului fizic si, uneori, de a percepe defectele mult mai mari decat sunt in realitate.
Daca esti complexat, ai putea incerca sa rezolvi probleme, cat se poate: ai putea incerca un aparat dentar, daca te ajuta, te poti duce la sala etc. Asta te-ar ajuta sa depasesti complexele.
De asemenea, ai putea sa te accepti si asa cum esti, sa te comporti autentic in relatiile cu ceilalti, pentru ca e obositor sa pretinzi a fi cineva sau ceva ce nu esti. Asta conduce la mult stres si nefericire. Poate ca multe persoane te-ar placea pentru persoana care esti cu adevarat, cine stie?

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Iti sugerez sa citesti "forta gandirii pozitive" nu stiu daca te va ajuta cu ceva, dar eu zic sa incerci totusi

anonim_4396 întreabă: