| Dennis42 a întrebat:

Sunt baiat, am 13 ani, si sunt cam gras( 160 cm inaltime si 59 kg).Ce sport imi recomandati ca sa slabesc?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Esti mic asa ca nu intru in detalii cu numarul de calorii pe care ar trebui sa-l consumi...

Renunta la mancarea de la fast-food, produsele de la patiserie/fornetti (exceptie painea), sucuri sau orice bautura care contine mult zahar.

Am spus cu exceptia painii pentru ca mi se pare exagerat. Nu e ca si cum mananci numai paine ca sa fie o diferenta majora.

Bea numai apa sau ceaiuri. Nu iti recomand cola zero sau bauturile cu zero zahar. Chiar daca nu te ingrasa au multe chimicale in ele.

Daca vrei ceva dulce atunci poti manca fructe.

In ceea ce priveste sportul... nu cred ca are rost sa dai bani pe diverse cotizatii si sa fii obligat sa te prezinti numai la anumite ore.

Ai destule variante gratuite daca vrei sa slabesti :
- alergatul
- antrenamentele de tip cardio (gasesti videoclipuri pe Youtube)
- saritul corzii ( activitatea aceasta arde foarte multe calorii )

Initial ti-as recomanda sa incerci 1 luna doar sa schimbi alimentatia cum ti-am spus. O sa-ti fie greu daca incepi direct si cu schimbarile de alimentatie si cu sportul.

Sa nu faci prostia sa te duci nemancat la scoala pe motiv ca slabesti! Succes!

| Dennis42 explică (pentru RainmakerX):

Ok, mersi de raspuns!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Orice sport care sa-ti si placa. Ceva pe baza de alergat as zice eu gen fotbal, handbal, tenis. Sau inot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kickbox, eu practic de cateva luni si m-a ajutat enorm ca sa slabesc.

| olga13surugiu a răspuns:

Înotul 100% pe mine m-a ajutat + ca la vârsta ta dacă mergi la înot se vor dezvolta mușchii și se va îmbunătăți sănătatea.