| Destroyer3399 a întrebat:

Salut, tin minte ca, in Gimnaziu, doamna noastra diriginta de Biologie, a spus intr-un moment dat, despre faptul ca au fost corigenti la Chimie, la Liceu, de clasa a X-a, ca se invata nu stiu ce

Ce se invata la Chimia Organica din clasa a X-a? Am auzit ca este foarte grea si complexa, si ca nu mai e ca in gimnaziu sau clasa a IX-a (de Chimie Anorganica).

Tot s-au vaitat persoane ca au trebuit sa invete nu stiu ce chestii pentru Corigenta la vara

Stiu ca se fac chestii d-alea cu linii, hexagoane.

Si da, zic indeosebi pentru liceu teoretic de profil real (mate-info/st. nat.), si Liceu Tehnologic (profil Resurse Naturale si Protectia Mediului)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chimia organica nu-i nici grea si nici complexa, este chiar usoara si placuta daca pui mana sa inveti lectie de lectie, asa cum ar trebui sa faca toti elevii.
Ceea ce trebuie tu sa stii este ca la liceu nu se mai tolereaza nesimtirea, lenea, absentele sau micile atentii la profesori, putand sa fii ascultat si notat cu note foarte mici, ajungand usor la corijenta.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Absolvent clasa a 10-a mate-info aici.

E grea, dar daca tu chiar iti doresti sa o inveti o sa o intelegi la un nivel de operatii simple. Asa am facut eu si am avut media 7.

Spor!