| bymhyt a întrebat:

am 20 de ani sunt din timis eu sunt putin mai timid și nu am mai avut pana acum nici o prietena si chestia asta ma macina zi de zi si ma streseaza, eu nu prea stiu cum sa ami fac prietena adica daca vad o fata pe strada pe undeva pur si simplu nu pot sa intru cu ea in vorba imi e rusine, am incercat si pe site-uri de matrimoniale dar nu am reusit va rog mult sa ma ajutati sunt disperat nu mai stiu ce sa fac si multumesc ca mati ascultat, acum ma simt mai bine ca am avut cui sa ai spun ce am pe suflet!

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Exista destui vloggeri care te ajuta cu sfaturi in seductie, daca ti-ai dori cu adevarat, ai crede in tine si le-ai urma sfaturile ai vedea ca e destul de usor, chiar daca din 10 tentative 8 au esuat, e normal.
Eventual poti sa le ceri consiliere contracost.

Uite unul din ei care cred ca te-ar ajuta daca ai fi atent la clipurile lui si le-ai viziona pe toate:
https://www.youtube.com/user/FarasensShow

| Anna121 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de timiditate trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Poti aborda o fata prin alte mijloace decat fata in fata si sa-i dai de inteles c-o placi, il poti ruga pe un prieten sa-i zica de exemplu.