anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de gand sa ma razbun pe un prieten de al meu.

Acum cativa ani mi-a dat un mp3 player de tot ca el si-a cumparat alta noua, dupa ce mi-a dat mp3-ul s-a stricat dupa 2 zile de folosire si dupa aceea l-am luat tare ca de ce mi l-a dat deja stricat si era vechi de 5 ani.

Iar acum vreau sa-i intorc inapoi cu aceeasi moneda, de data asta cu tableta, ca el are nevoie de tableta si nu are, am de gand sa ii dau de tot, dar nu i-am spus vreodata ca bateria de la tableta mea se descarca repede sau cateodata nu se conecteaza la wi-fi, si eu am de gand sa imi cumpar alta noua. Merita sa ma razbun pe el dupa faza cu mp3-ul astept raspunsuri.

4 răspunsuri:
| moshulica a răspuns:

E posibil ca el sa fie prietenul tau dar tu, cu siguranta, nu esti prietenul lui!

| Xenoverse a răspuns (pentru moshulica):

Ce sa spun, ce prieten bun a fost cu mine cand mi-a dat mp3-ul ala stricat, lasa merita si el sa fie fraierit dupa sa invete minte sa nu mai faca chesti din astea cu mine.

| reihiuke a răspuns (pentru Xenoverse):

De unde stii 100% sigur ca era stricat? app. cati ani ai?

| copilaroasa2k17 a răspuns:

Nu vad de ce te-ai razbuna. Prietenul tau nu cred ca ti-a dat mp3 player-ul stricat intentionat, poate nici nu stia ca are vreo problema sau poate chiar tu l-ai stricat. El a facut chiar un gest frumos in conditiile in care il putea arunca linistit pentru ca acum are unul nou, dar el ti l-a dat tie sa te bucuri tu de el. Iar daca chiar vrei sa-i dai tableta ta, ii spui ce problema are pentru ca, daca nu faci asta, oricum va afla si el si va stricati prietenia.

Bine. Hai sa zicem ca ti l-a dat stricat. Si daca tu ii dai lui tableta ta stricata. Ce demonstrezi cu asta? Ca esti la fel ca el?
Stii aia. Daca cineva arunca in tine cu gunoi, tu arunca in el cu o floare. Se intoarce roata si fiecare primeste inapoi ce a aruncat. ..acum nu stiu daca ai inteles ce-am scris mai sus, pentru ca daca ai o gandire ca aceasta nu mi se pare ca ai mai mult de 10 ani. Oricum. Nu, nu are niciun sens sa te razbuni pe el. Sper sa iei decizia corecta si sa te gandesti de doua ori inainte sa faci vreun lucru prostesc.