anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca sunt in stare de șoc nu am liniște deplina pentru mine și simt ca cineva ma urmărește in continuu și nu îmi da pace lucrul acest! Acum câteva luni prin mai am avut o iubita (care m-am desparitit de ea pentru ca nu am nevoie de așa ceva) care s-a implicat Intr o asociatie de spiritism, iar eu am fost foarte speriat de bombe de aceasta veste. Și tot prin mai mi-a zis ca are pacturi cu demoni și nu știu ce chestii îngeri in fine nu am crezut așa ceva și încă tind sa nu cred. Dar Intr o seara mi-a zis ca m-a urmărit de la geam și din dulap ca m-a privit și ca a intrat in sufletul meu și m-a băgat foarte foarte tare in sperieți chestia asta și eu de atunci sunt sub stare de șoc! Mi a zis ca poate sa călătorească cu astre și nu știu ce chestie in fine. Și apoi de atunci ma simt urmărit am coșmaruri noaptea aproape in fiecare seara și când încerc sa adorm nu pot sa ma gândesc la niște chestii departe de realitate! Știu ca Intr o seara tot am avut un cosmar oribil care am visat o biserica neagră și niște cufere și tot atunci in vis știu ca refuzasem sa le deschid și inima mea de atunci îmi simțea ca îmi pocnește! Dar in alta seara l am visat pe Iisus Hristos cu o cruce in mâna și chestii de genul și de atunci inima mea a început sa bată normal. Dar in schimb tot visez chestii departe de realitate, chestii ciudate, tot biserica da nu in sensul rău, pe timpul zilei simt ca ma urmărește cineva mai ales in corp simt așa o chestie care ma retine cu toate ca am scăpat de ea și de atunci îmi vine sa plâng in fiecare seara și în fiecare zi ca am halucinații pe timpul zilei cum ca îmi apare un demon in fata ochilor și nu pot sa îl scot din minte! Nu știu ce sa fac sa îmi revin la realitate!
PS: eu nu m-am implicat in așa ceva!

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Cu toate ca desenele sunt pentru copii, ar trebui sa puna si la ele ap sau 18+.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine că nu ești fată, că te-ar fi lăsat și gravidă.

| Veltorb a răspuns:

Salut e foarte posibil ca ea să se fi jucat cu mintea ta, dacă ești genul mai ușor de speriat, dar la fel de posibil este ca ea să îți fi spus adevărul și chestiile alea să fie reale, da-mi mesaj în privat dacă vrei să te ajut