| Nustiu1q a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare, ce părere aveti de școala dupa masa, sa scapi la 8 seara de la școală mai ales si acum ca se întunecă? Am auzit si patit o data ca pe strada sau prin statii si in apropierea mall-ului sa sara la bataie sau sa te agreseze fara motiv sau din chestii de nimic. Eu as vota sa nu mai existe școala dupa masa, am auzit si patit multe din cauza scolii de dupa masa plecand noaptea de la școală. Voua vi s-a întâmplat, ce parare aveti?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! E o idee proasta pentru ca copiii sunt mult mai obositi si fara chef de a face teme la ore tarzii. Cat despre pericole, ele exista cam peste tot si se intampla si pe zi, nu doar noaptea. Daca ti s-a intampla ceva incearca sa vorbeste cu parintii tai si sa mergeti la politie. Incerca pe cat posibil sa nu mergi singur. Poate mai sunt si alti colegi care merg in directie cu tine. Daca ti se intampla ceva pe strada suna la politie sau mergi la un strain si spune ce ti se intampla, mai ales daca te urmareste cineva. Asta o sa il determine pe agresor sa renunte, crezand ca nu esti singur si te-ai intalnit cu cineva cunoscut.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa votezi ce vrei tu, dar nu te va baga nimeni in seama, ca sunt milioane de oameni care isi doresc sa studieze noaptea, fiindca ziua merg la munca sau au alt program.

Acest curs seral este de peste 70 de ani implementat, ca ajutor enrom pentru cei care nu pot merge ziua la scoala, dar au vointa si vor sa-si termine studiile, invatand seara sau noaptea.

Pentru cei ca tine sunt cursuri de zi sau iti iei atal sau mama ori un frate sa vina sa te astepte seara la scoala, daca iti este frica, fiindca nu te oblihga nimeni sa mergi al cursurile serale.

Este ca si cum ai cere sa omorii toti caii din lume, doar pentru ca tu nu vrei sa calaresti niciodata vreunul.

| Nustiu1q explică (pentru Violleta2022):

Nu ma refer la cursurile seral ma refer la cele de 5-8, 9-12.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și eu am învățat vreo 2 ani după amiază prin clasele 5-8. Așa vota sa nu existe as ceva pentru că e extrem de obositor. Că de atacat pe strada te poate ataca oricând

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am părerea că poliția să își facă treaba, că de aia sunt plătiți.