| Florinbigl a întrebat:

am o problemă de natură sentimentală am 18 ani și îmi place de o fată de 16 ani doar că ea nu mă place si nici măcar prieteni nu vrea să fim nu știu ce să fac si in general nu am avut vreo relație cu vreo fată nici măcar nu știu cum să vb cu vreo fată + ca eu învăț bine am o vastă cultura generală mai ales in domeniul istorie mai ales ca mă gândesc avantajoasă din multe puncte de vedere nu reușesc să vorbesc cu vreo fată dar nici in cluburi nu ies ca nu îmi place eu unul stau de un an de zile după fata asta și nu vrea nimic nici nu mă suporta ba chiar mi-a dat Block pe whatsapp și Facebook dar eu as face orice pentru ea dar asta este plus ca nu mă consider urat am grijă de aspectul meu îmi puteți da un sfat va rog frumos...

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Un sfat ar fi sa renunti, deja devine hartuire si poate apela la politie + este minora.Mai sunt destule, asa ca indreapta`te spre pasuni mai verzi.

| Florinbigl explică (pentru WaterDrop):

Ironic dar eu unul vreau să dau la Tg Ocna ca gardian mă gândeam ca poate peste doi ani ea va fi mai matura iar eu deja salariat eu unul sunt de părere ca este o diferența între 16 și 18 ani dar sunt șanse extrem de mici cu toate ca au mai fost cazuri asemănătoare...

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa o lasi ca nu ai sanse

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fii mai modest, ai realiza ca "cunsotintele tale vaste" se limiteaza doar la istorie probabil, nu si la limba romana, unde lipsesc cu desavarsire semnele de punctuatie, care dau sens unei fraze.

Acum, sa revenim la problema ta: fata care nu te place!
Din pacate, cand fata nu te place si nu te vrea, nu exista nici o sansa sa schimbi asta, trebuidn sa intelegi ca nu ai ce sa faci, decat sa accepti realitatea.
La 18 ani, ar trebui deja sa stii ca: fetele nu sunt marionete, sunt oameni cu suflet si sentimente ca si tine, cu creier si cu posibilitatea de a lua decizii de unele singure. Ca atare, au dreptul sa-ti spuna "nu" in conditiile in care ele nu te plac si nu simt nimic pentru tine.
Din cunostintele tale vaste, se pare ca lipsesc cateva capitole, cele despre realtiile interumane, cele despre sentimente, cele despre respectul deciziilor persoanelor cu care intrii in contact.
Din pacate, nu poti face nimic sa-i schimbi parerea acelei fete! Este clar ca ti-a inschis toate posibilitatile sa o mai cauti, sau sa o mai agasezi.
Daca continui sa o harasezi, ea poate face plangere la Politie, mai ales ca este minora, iar tu poti sa fii prevenit sau arestat.

| T0T a răspuns:

Și fata e om. Știi să vorbești cu oamenii sau ești mut sau autist? Dacă știi, nu văd problema.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Cât despre faza asta ești destul de disperat, nu știi când să renunți. E un minus mare.

| PersonajFictiv a răspuns:

laughing))))
Las-oooooooo maaaaaaaaaaaaaaa.
Cauta alta.
Incepe sa vorbesti cu diverse tipe,nu am idee,asa inveti,incepe sa schimbi cateva vorbe,pana treci de timiditate,apoi faci asta pana nu mai esti timid, de la cateva vorbe, porti conversatii lungi, dar in timp, si nu online, fata in fata.
Apoi cand te inveti cu ele, o sa fie mai usor.
Bafta.

| Mefi a răspuns:

Pai daca ea nu te place nu ai ce sa faci doar nu o fortezilaughing oricum nu o sa mearga si daca o faci.
Si cu fetele nu e greu de vorbit incepi cu Ceau cea faci si etc si dupa continui sa vorbesti si sa pui intrebari si chestii, poti sa joci cu ea q&a E un joc foarte fain fiecare pune o intrebare si ea raspunde si invers si tot asa pana incepeti sa va cunoasteti si sa afli mai multe despre ea si nu trebuie sa fi direct cu fetele poate doar cu unele dar in general nu de prima data ce faci sti eu te plac sau iubesc clar asa nu o sa mearga laughing
Sper ca te am ajutat
CE pot sa iti mai zic e sa vorbesti cu ea/ele asa nu stiu firesc ca si cum ai vorbi cu cel mai bun prieten big grin